Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Biped ve 80's Overdrive Switch'e Geliyor

 
Co-op bulmaca platform oyunu Biped ve retro yarış oyunu 80's Overdrive Switch'e geliyor.

Biped 21 Mayıs'ta ve 80's Overdrive 7 Mayıs'ta çıkacak.
 
Biped, oyuncuların anbean işbirliğine dayalı kafa kurcalayan zor bulmacalara sahip bir co-op bulmaca platform oyunu. Oyuncular Aku ve Sila adlı iki ayaklı robotu kontrol ederek bulmacaları beraber çözmeye çalışıyor. Tek olarak da oynanabilen oyun; benzersiz kontrol şeması ve karmaşık bulmacaları ile her yaştaki oyuncular için bir couch co-op deneyimi sunuyor. NExT Studios tarafından geliştirilen oyun ilk olarak 27 Mart'ta PC için ve 8 Nisan'da PlayStation 4 için çıktı. TR PlayStation Store'da mevcut değil.
 
80's Overdrive, oyuncuları 8 ve 16-bit konsol ve arcade oyunlarının olduğu döneme götüren iki boyutlu piksel grafikli bir yarış oyunu. Kariyer modunda yeni yarışların kilidini açabiliyor, yeni araçlar satın alıp onları son teknolojiyle geliştirebiliyorsunuz. Time-Attack modunda zamana karşı yarışıyorsunuz. Ayrıca kendi pistlerinizi oluşturup arkadaşlarınızla paylaşmak da mümkün. Insane Code tarafından geliştirilen oyun ilk olarak 7 Aralık 2017'de 3DS için çıktı. 
 
İki oyunun da fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
80's Overdrive Insane Code retro yarış oyunu Nintendo Switch 3DS
GamesRadar Haziran Ayının Başlarında ‘Future Games Show’ Dijital Oyun Etkinliğini Düzenleyecek Chris Hemsworth'ün Yeni Filmi "Extraction" Netflix'te Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
80's Overdrive
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız