Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GamesRadar Haziran Ayının Başlarında ‘Future Games Show’ Dijital Oyun Etkinliğini Düzenleyecek

 
Oyun basınından GamesRadar, Haziran ayının başlarında düzenlenmesi planlanan ‘Future Games Show’ adındaki dijital oyun sunumunu duyurdu.

Yaklaşık bir saat sürecek sunumda 2020 ve sonrasında mevcut nesil, yeni nesil, mobil ve streaming platformlarına çıkacak bazı heyecan verici AAA ve bağımsız oyunlardan fragmanlar, tanıtımlar ve duyurular oyuncuları bekliyor olacak.
 
İptal edilen E3 2020 haftasında (9 - 11 Haziran) düzenlenecek ve GamesRadar'ın sitesi, YouTube, Twitch, Twitter ve daha birçok kanal üzerinden canlı olarak izlenebilecek.
 
GamesRadar'ın dışında oyun basınından IGN de yine Haziran ayının başlarında ‘Summer of Gaming’ adındaki dijital oyun sunumunu gerçekleştirecek. Burada da yeni oyun duyuruları, oyun tanıtımları, oynanış videoları, yeni nesil konsollar hakkında detaylar, geliştiricilerle röportajlar ve daha fazlası olacak. 
 
Future Games Show teaser fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Pac-Man Championship Edition 2 Ücretsiz Biped ve 80's Overdrive Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız