Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim Kurgu FPS Oyunu Disintegration Duyuruldu

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici V1 Interactive, bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Disintegration'ı duyurdu. 1 Nisan 2020 - 31 Mart 2021 tarihleri arasında çıkacak, çıkış yapacağı platformlar henüz açıklanmadı.

V1 Interactive, eski Bungie kreatif direktörü ve Halo'nun eş yaratıcısı Marcus Lehto tarafından 2014'te kurulan bağımsız bir geliştirici. Disintegration stüdyonun ilk oyunu olacak.
 
Private Division başkan yardımcısı Micahel Worosz: "Yaratıcılığıyla tüm oyun endüstrisini etkileyen oyun ikonu Marcus gibi biriyle çalışacak olduğumuz için çok şanslıyız. Stüdyonun kuruluşundan bu yana Marcus ve V1 Interactive ekibi ile birlikteyiz ve ortaklığımız boyunca organizasyonun yetenek tabanını büyüttüğüne şahit olduk. Bu nedenle, Disintegration'a fazlasıyla güveniyoruz ve Private Division oyun listesini daha da geliştirecek başka bir benzersiz deneyimi tanıtmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Oyunun tanıtımı 19 Ağustos'ta Gamescom 2019 açılış gecesinde yapılacak.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Disintegration bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Private Division V1 Interactive eski Bungie kreatif direktörü ve Halo'nun eş yarat
Origin Access'in Yeni Oyunları Frostpunk ve They Are Billions Oldu Ubisoft: Chat Ekranıyla Maçları Çökerten Rainbow Six Oyuncularına Yaptırımımız Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frantic22

19.7.2019 16:03:38

0
çöp.

TheNewAtilla

12.7.2019 21:01:58

0
Epic özel olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disintegration
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız