Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Big Hero 6 Karakterleri Kingdom Hearts 3'e Konuk Olacak


      PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilmekte olan Kingdom Hearts 3 hakkında uzun süredir yeni bir bilgi alamıyoruz. Square Enix, Disney'in D23 fuarında oyunda Big Hero 6 karakterlerinin Kingdom Hearts 3'te yer alacağını duyurarak bu sessizliği bozdu.
 
      Square Enix'ten Shinji Hashimoto'nun yaptığı duyuruya göre oyunda Baymax gibi Big Hero 6 karakterleriyle ekip olabileceğiz. Yapımcı, filmin karakterlerinin ve kurgusal şehri San Fransokyo'nun Kingdom Hearts 3 için oldukça uyumlu olduğunu dile getirdi.
 
      Big Hero 6'in yapımcısı Roy Conli, oyunda yer alan zaman diliminin Big Hero 6'den sonraki zaman dilimini konu alacağını belirttiyor. Oyunun bu bölümü arkadaşlık ve "karanlığa tutulan ışık" gibi temalara sahip olacak. Kingdom Hearts 3'ün ne zaman çıkacağı hakkında henüz bir bilgi verilmese de daha önce oyunun çıkış tarihinin Kasım ayında açıklanacağı söylenmişti
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com Kingdom Hearts 3 Square Enix PS4 Xbox One
Horizon: Zero Dawn'dan Bazı Yeni Bilgiler Paylaşıldı Star Wars Temalı Özel Sürüm PlayStation 4 Duyuruldu

fazliboz

17.8.2015 08:38:17

-1
Gene pixar filmleri olmayacak sanırım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız