Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda Bir Sonraki Wolfenstein Oyununun Switch'e de Geleceğini Doğruladı

 
Bethesda Softworks'ün halkla ilişkiler ve pazarlama kısmından sorumlu Pete Hines, PAX AUS paneli esnasında yaptığı açıklamada, "bir sonraki Wolfenstein" oyununun Switch'e de geleceğini belirtti.

Burada Pete Hines'ın bir sonraki Wolfenstein oyunu ile tam olarak neyi kastettiğini kestirmek zor. 

Gelecek sene içinde Wolfenstein: Youngblood çıkacak ancak bu oyun şu anda sadece PlayStation 4, Xbox One ve PC duyuruldu. Ayrıca Bethesda tarafından doğrulanan Wolfenstein 3 var ancak Wolfenstein 3 de henüz tanıtılmadı ve çıkmasına daha zaman var gibi görünüyor.

Bethesda şu ana kadar Wolfenstein II: The New Colossus, The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout Shelter ve DOOM oyunlarını Switch'e getirdi ve DOOM Eternal da gelecek. Ancak Fallout 76'nın gelmeyeceği de doğrulandı. Pete Hines yine bu panel esnasında yaptığı açıklamada Fallout 76'yi Switch'e getirmenin mümkün olmadığını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Night Trap: 25th Anniversary Edition PS Vita'ya Geliyor Ace Combat 7: Skies Unknown Uçak Özelleştirme Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.10.2018 14:13:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Wolfenstein Youngblood nedir? Dlc mi, yoksa old blood gibi ara oyun gibi bir şey mi, yoksa coop odaklı bi oyun mu, bilgisi olan var mı?
Wolfenstein: The Old Blood gibi yan oyun. 1980'li yıllarda geçiyor. BJ'in ikiz kızlarını oynuyoruz. BJ'i arıyoruz. Oyunu istersen Coop olarak oynuyorsun, istersen tek olarak.

BSC Misafiri

29.10.2018 09:44:43

0
Wolfenstein Youngblood nedir? Dlc mi, yoksa old blood gibi ara oyun gibi bir şey mi, yoksa coop odaklı bi oyun mu, bilgisi olan var mı?

BSC Misafiri

29.10.2018 09:42:50

0
Şahsen seriye saygım kalmadığından yeni gelecek oyunlarını almayacağım. aylar sonra gamalı haç sansürü yaptılar ekmek yedikleri nazi senaryolarından. Düşünsenize aylar sonra orj aldığınız oyunu açıp tekrar oynamak istiyorsunuz ve gamalı haç değil komik bir simge var :) Nazi de demeyin Bozi deyin o vakit? İşim olmaz bu oyun serisi ile artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız