Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 5 artık Amazon Prime Gaming'de ücretsiz

 
 
Amazon Prime Gaming şu anda Battlefield 5'i ücretsiz olarak sunuyor. Prime üyeleri, 1 Ekim'e kadar Standard Edition'ı edinebilir. Oyunu bir kez aldığınızda kalıcı olarak size ait olacak ve istediğiniz zaman oynayabileceksiniz.
 
Ücretsiz kopyanızı almak için bir Amazon Prime hesabına ihtiyacınız olacak. Bunun için bir deneme hesabı oluşturabilir, oyunun kopyasını alabilir ve ardından hesabı iptal edebilirsiniz. Başka bir deyişle, oyunu ücretsiz olarak edinebilirsiniz. 
 
Prime Gaming üzerinden oyuna ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Star Wars Redemption Fan Demosu Artık indirilebilir Crysis ve Far Cry'dan ilham Alınarak Yapılan Yeni Nesil UE5 Orman Atmosferi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

3.8.2021 17:44:27

0
prime üye felan değilim ama kod verdi nasıl oldu bu, oha 6 ay önce deneme olarak başlattığım prime sürekli para çekiyormuş aradım iade edeceklermiş

HayvanGenli

3.8.2021 14:03:05

+1
"Battlefield 5 artık Amazon Prime Gaming'de ücretsiz" dediginiz zaman oyunun bundan sonra suresiz olarak bedava oldugu anlasiliyor. "Artik" kelimesi cumleye "bundan sonra, bundan boyle" anlami katiyor. Yani haber "Battlefield 5 bundan boyle Amazon Prime Gaming'de ücretsiz" ile ayni anlami tasiyor. Oysa oyun 1 ay sonra tekrar ucretli olacak. Battlefield 1 haberinde de yanlisim yoksa basligi bu sekilde kullanmistiniz cevremde sadece basligi gorup kafasi karisan insanlar vardi. Haberin yaniltici oldugunu dusundugum icin tekrar gozden gecirmenizi dilerim. Ha ben yanlis da biliyor olabilirim, o konuyu benden daha iyi bilen arkadaslarimiz da vardir, bunu da belirtmek isterim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız