Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 3'ün (X360) İkinci Diskinde Ne Var?

 
    Alınan bilgilere göre ki bu daha önce de yanlış hatırlamıyorsam söylenmişti. Battlefield 3'ün Xbox 360 sürümü piyasaya 2 disk olarak sürülecekti. 2. diskin ne olduğuyla ilgili pek bir fikrimiz yoktu ama şimdi aydınlandık.
 
    DICE, oyunun Xbox 360 sürümündeki bir diske tek kişilik oyun modunu diğerine ise çoklu oyuncu modunu koyacak. Bu disklerden birinde ise Xbox 360 kullanıcılarının sabit disklerinde yer açmalarını gerektirebilecek bir ayrıntı gizli. Alınan rapora göre bu 2 diskten birinde "Yüksek çözünürlüklü kaplamalar" paketi olacak ve oyuncular isterse bu paketi yükleyerek oyunu oynarken kaplamaların her zaman şık görünmesini sağlayabilecekler. Opsiyonel olan bu seçenek yüklenmediği takdirde oyun, diskten stream yoluyla ekranımızı kaplamaları yükleyecek ki bu da bazen kaplama gecikmelerine sebebiyet verebilirmiş.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
2 disk Battlefield 3 DICE EA games PC PS3 Xbox 360 FPS Patrick Bach
AC: Revelations'a Hayranlarından Türkçe Dublaj Team Bondi, Çalışanlarına 1 Milyon Dolar Borçlu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

William.Fichtner

11.10.2011 20:47:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: a_e_b opsiyonel olması daha şık olası kasma sorunları ( ki olacağını zannetmiyorum ) ama beyler şunu da bnce herkesin kabul etmesi lazım : herkesin zevki farklıdır ama oyunun ana platformu pcdir ( ama konsolada yani tetris muamelesi yapmayalım )
ee nabalım ?

a_e_b

10.10.2011 21:06:08

0
opsiyonel olması daha şık olası kasma sorunları ( ki olacağını zannetmiyorum ) ama beyler şunu da bnce herkesin kabul etmesi lazım : herkesin zevki farklıdır ama oyunun ana platformu pcdir ( ama konsolada yani tetris muamelesi yapmayalım )

Dz.ikm.CavusTurk

9.10.2011 15:54:38

0
http://www.youtube.com/user/TASOclan#p/u/0/QcqySxdnnSA

BSC Misafiri

9.10.2011 11:50:56

-1
son 6-7 aydır şu siteyi takip ediyorum.Gün geçmiyorki bir haber başlığı altında tartışma olmasın.(Haber spikeri yorumu oldu ama affola arkadaşlar) Kurbanınız oluyum adam akıllı yorum yazın birbirinize b.k atacağınıza.Delinin biri geliyo kuyuya taş atıyor diğer 40 delide taşın arkasından atlıyor taşı çıkarıp akıllılık yapacağına. Yav arkadaşlar bakın size söylüyorum bunun önüne bir şekilde geçilir.Bırakın kim kimin platformuna sataşırsa sataşsın o adamı düzeltemezsiniz.Ona en iyi cevap cevap yazmamaktır konsol sahibi'de pc sahibide bf oyuncusuda cod oyuncusuda dahil.Zaten cevap yazılmadığını görünce herkes vazgeçecektir ondan sonra sadece habere odaklı yorumlar okuyor olacağız.Bir haber başlığı altında yorum okuyorum yemin ederim %60'dan fazlası kavga.Bide diyorlar ben 40 yaşındayım ben 32 yaşındayım yok bilmem ne.Madem yaşını alıp olgun olmuşun cevap verme işte bunu bilmiyormusun bende 22 yaşındayım benim aklıma geliyorda seninkine gelmiyormu.Ha yanlış anlama ben herkese saygı duyarım yaş önemli değil türkçeyi doğru kullanmayanlar ve kavga çıkaranlar hariç. Kendinize gelin arkadaşlar bu işin sonu yok aklınızı başınıza alın oyununuzu oynayın keyfini çıkarın.

x.InfecteD.x

9.10.2011 10:12:46

0
quote:

Ben bir yöntem biliyorum bu tip arkadaşlar için. İşe kısmen yarıyor. Ölü taklidi yapınca gidiyorlar. Fakat dikkat edin, bu sefer herkesi aynı kişi falan zannetmeye başlıyorlar :D :D :D
Ölü taklidi yapmak garantisi yok ama cidden işe yarıyo bazen +1

cyberdejin

9.10.2011 01:28:16

+4
Arkadaş ben de diyorum ki kendi kendime, acaba ben mi kavga çekiyorum diye. Yine BloodTime !!!! Şimdi çok daha net anlaşıldı problem beyler. PC fanboyluğu , cidden iğrenç itici birşey. Gözümün önüne geliyor tipler böyle saçlar yağlı, kıvırcık, yarı göbek çıkmış ama kollar kürdan... pc'nin başında muhtemelen son 12 saattir oturup konsollara söven bir tip... :)))) Ben bir yöntem biliyorum bu tip arkadaşlar için. İşe kısmen yarıyor. Ölü taklidi yapınca gidiyorlar. Fakat dikkat edin, bu sefer herkesi aynı kişi falan zannetmeye başlıyorlar :D :D :D Değişik bir psikoloji. Velhasıl, Allah akıl fikir versin. Bir kıytırık ekipmanın köpeği olmak kadar ezikçe birşey olabilir mi. ( Bunu tüm fanboylar için söylüyorum ) Biraz akıllı olun ya. 5 SENE sonra hiçbiri kalmayacak yenilerini alacağız. Neyi savunuyorsunuz. :)

duygum14022

8.10.2011 23:58:22

0
Opsiyonel olan bu seçenek yüklenmediği takdirde oyun, diskten stream yoluyla ekranımızı kaplamaları yükleyecek ki bu da bazen kaplama gecikmelerine sebebiyet verebilirmiş. Gülü seven dikenine katlanır ________ keşke ps 3 dede olsaymış ikinci CD olayını demiyorum kaplamalar ve grafikler olsaydı xbox eski konsol oldugu için grafikler az biraz geri kalmış bir kaç hafta önce bf 3 betasında resimler görmüştük havada duran karton falan filan ondan dolayı olabilir.

encuni

8.10.2011 22:58:28

+2
Bunlar tarikat Pcuminati...

William.Fichtner

8.10.2011 22:53:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC ExShadoW42 ne olsun istiyorsun neyin peşindesin şu haber altında yorum diye yazdıları okuyorumda birilerine laf atma çabası içindesin (şu çocuğa sinir oluyorum,ezikler) sen o yorum yapanı tanıyormusun 2 tane cümlesindenmi analiz ettim adamı ? Benim yaşımda 32 banada sinir ol ,Sen mahallende mantar tabancası ile dıkşın dıkşın Redkitcilik oynarken senin PC fanboyları dediğim adamlar bilgisayar başında oyun oynuyordu Oyun konsolunu ne zaman alıp oyun oynamaya başladın ,oyun geçmişin neki senin PC'de oyun oynayanlara laf atma hakkını kendinde buluyorsun Zün3p3...
sadece bu mesajına cevap vermedim o kişinin. Her yerde öyle . Dedikleriminde arkasındayım. Senide zerre kadar takmıyorum . Kendimide kısaca özetleyim.Grafiğe hiç bi oyunda ilk sırada önem vermem. Oynanabirlik ve senaryo önemli olan etkendir .. Bu kişi her yerde çıkar ! Pc konsolu geçer. Konsolun ömrü bitti. Konsol oyuncuları geri kafadılırlar gibi yorumlar yapıyor .. Dediklerimin tamamen arkasındayım :) 32 yaşında olman da aynı şeylerin senin için geçerli olmama ihtimalini azaltmaz ! Ama 32 yaşında olduğun için sana saygı duyuyorum

BlackBeasT

8.10.2011 22:38:40

-1
ExShadoW42 ne olsun istiyorsun neyin peşindesin şu haber altında yorum diye yazdıları okuyorumda birilerine laf atma çabası içindesin (şu çocuğa sinir oluyorum,ezikler) sen o yorum yapanı tanıyormusun 2 tane cümlesindenmi analiz ettim adamı ? Benim yaşımda 32 banada sinir ol ,Sen mahallende mantar tabancası ile dıkşın dıkşın Redkitcilik oynarken senin PC fanboyları dediğim adamlar bilgisayar başında oyun oynuyordu Oyun konsolunu ne zaman alıp oyun oynamaya başladın ,oyun geçmişin neki senin PC'de oyun oynayanlara laf atma hakkını kendinde buluyorsun Zün3p3...

William.Fichtner

8.10.2011 22:25:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ExShadows o çocuk dediğin adam senden önce bu siteye kayıt olmuş.
ee nolmuş benden önce siteye kayıt olduysa. Bu onun kişiliğini değiştirmez !

BSC Misafiri

8.10.2011 22:23:12

0
ExShadows o çocuk dediğin adam senden önce bu siteye kayıt olmuş.

SOLID SNAKE

8.10.2011 21:15:32

0
Aynı şey PS3 içinde Geçerli Arkadaşlar.Blu Ray Diskinde Yüksek Çözünürlüklü Kaplamalar Seçeneğini PS3 içinde Yükleyebileceksiniz. Haberede Ekleyebilirsiniz.

William.Fichtner

8.10.2011 20:59:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Kaplama paketi olsun iyi.Multide yanılmıyorsam pc de 64 konsolda 24 bunu kişi düzeltebilirler mi?Frostbyte 2 nin bide her konsolum apı'sini sonuna kadar kullanacak diyorlardı.Geniş haritalara bu kadar grafik olabilir ama benim hala anlıyamadağım (bu yorum sadece bf3 için değil) MAG gibi bir oyunda 256 kişi destekliyorken diğer oyunlarda bunu nasıl beceremiyorlar?
çok doğru söylüyosun. Magın grafikleri gayet yeterli seviyede ama domination haritasında 256 kişi oynatabiliyor.Adamlar beceremiyor sonra donanıma suç buluyolar.PC fanboylarıda kendilerini birşey sanıyolar .

William.Fichtner

8.10.2011 20:57:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri bu bloodTime 'ın garezi konsollara değil sadece PS3 e. Adam Microsofta sempati duyuyor.
ne adamı ya çocuk resmen .

BSC Misafiri

8.10.2011 20:46:46

0
ps3'ün blurayında da ''alçak gönüllü kaplamalar ''paketi olur.... oyun ps3den lanse ediliyor büyük ihtimalle ps3 sürümü daha sağlamdır

BSC Misafiri

8.10.2011 20:46:37

+1
bu bloodTime 'ın garezi konsollara değil sadece PS3 e. Adam Microsofta sempati duyuyor.

BSC Misafiri

8.10.2011 20:46:26

0
Kaplama paketi olsun iyi.Multide yanılmıyorsam pc de 64 konsolda 24 bunu kişi düzeltebilirler mi?Frostbyte 2 nin bide her konsolum apı'sini sonuna kadar kullanacak diyorlardı.Geniş haritalara bu kadar grafik olabilir ama benim hala anlıyamadağım (bu yorum sadece bf3 için değil) MAG gibi bir oyunda 256 kişi destekliyorken diğer oyunlarda bunu nasıl beceremiyorlar?

HeavyBlitz

8.10.2011 20:30:01

+1
Şu belli başlı PC sahibi hasta ruhluların konsol sahiplerine ettiği hakaretler nereye kadar devam edecek bakalım.Bütün haberler için söylüyorum bunu.

Catimen

8.10.2011 20:26:56

+2
ExShadoW42'ye katılıyorum özellikle M3retto denen şahısın yaptığı yorumlar eleştri değil resmen eziklemek.

William.Fichtner

8.10.2011 19:38:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1234

insanlara boyle hakaret etmen hiç hoş değil , bloodtime arkadaşımız fikrini beyan etmiş ne var bunda asıl senin yaptığın ayıp bence.Bu arada senin yapılmasını istediğin şey basın özgürlüğünü kısıtlamaktan başka bi şey olmuyor.Doğru veya yanlış herkes fikrini beyan eder ve sen karışamazsın.Fanboy da olabilir ama nazik bir dille yaptıklarını beğenmemen bu ortamı senin istediğin hale sokacaktır.
Çok haklısın katılıyorum sana ama bunlar her konu altında sürekli birşeyleri ezikleyip duruyorlar..Eleştiri felan yaptıkları yok.. 3-4 kişi daha var isimlerini yazmak istemiyorum. Her konu altında eleştiri yada beğeni dile getirmek yerine başkalarının yazdıklarına eziklercesine cevap veriyorlar ve heryer de tartışma çıkarıyolar .. Anlatabildim mi ?

Guest-212696D84

8.10.2011 19:34:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: ExShadoW42 ben adminlerin yerinde olsam bloodTime gibileri banlarım gitsin.Hiç bi yararları yok siteye.Bu siteye şu anda ilk defa girmiş olsaydım bi alay amele kaynıyor der giderdim :S. Ama uzun süredir bu sitede haberleri takip ediyorum .. Uzaklaştırın böyle insanları.Tabi bitmeyecektir ama olsun basın banı gitsin mallar .. Espireye bak
insanlara boyle hakaret etmen hiç hoş değil , bloodtime arkadaşımız fikrini beyan etmiş ne var bunda asıl senin yaptığın ayıp bence.Bu arada senin yapılmasını istediğin şey basın özgürlüğünü kısıtlamaktan başka bi şey olmuyor.Doğru veya yanlış herkes fikrini beyan eder ve sen karışamazsın.Fanboy da olabilir ama nazik bir dille yaptıklarını beğenmemen bu ortamı senin istediğin hale sokacaktır.

William.Fichtner

8.10.2011 19:17:15

+2
ben adminlerin yerinde olsam bloodTime gibileri banlarım gitsin.Hiç bi yararları yok siteye.Bu siteye şu anda ilk defa girmiş olsaydım bi alay amele kaynıyor der giderdim :S. Ama uzun süredir bu sitede haberleri takip ediyorum .. Uzaklaştırın böyle insanları.Tabi bitmeyecektir ama olsun basın banı gitsin mallar .. Espireye bak edit : bu çocuğa sinir oluyorum !

bloodTime

8.10.2011 18:54:14

-10
yüksek çözünürlüklü kaplama paketi oyuna güzellik katacaktır..crysis 2 dx11'de de vardı.. ps3'ün blurayında da ''alçak gönüllü kaplamalar ''paketi olur....

buraoca2

8.10.2011 18:51:09

0
Sanırım yüksek çözünürlüklü kaplamalar ilk diskte olur. Tabi eğer ilk diske ancak normal kapmalarla oyunu sığdırabildilerse; işte o zaman 2. diske sarkabilir yüksek çöz.lü kaplamalar diye düşünüyorum.

No-One

8.10.2011 18:49:58

-2
Bi karşılaştırma videosu yayınlasalar iyi olurdu. Konsolda çok kötü olan kaplamalar daha ne kadar kötüleşebiliyormuş görürdük.

remiles01

8.10.2011 18:46:07

0
çoklu oyuncu diskinde co-op da var.

LeVO

8.10.2011 18:43:38

0
O konuyla ilgili bir açıklama yapılmamış maalesef

quexstre48

8.10.2011 18:40:00

0
ps3'te blu-ray diskin içinde olucak mı peki bu "Yüksek çözünürlüklü kaplamalar" paketi yoksa xbox-360 için mi sadece ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız