Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur’s Gate 3 Son 1 Yılda Steam Deck'te En Çok Oynanan Oyun Oldu

 
 
Valve tarafından kullanıcılara sunulan ve el PC konsolu olarak karşımıza çıkan Steam Deck, birçok PC oyununu oynamanıza olanak sağlıyor. Her oyunu desteklemese de birçok oyuna desteği bulunan bu cihaz sayesinde istediğiniz yerden oyunlara erişim sağlayabiliyorsunuz. Şimdi ise açıklanan listede son 1 yılda Steam'de en çok oynanan oyunlara bir bakış atabiliriz.
 
Steam Deck'te son 1 yılda en çok oynanan ilk 10 oyun
 
 
 
Açıklanan liste Mart 2023 ile Mart 2024 tarihlerini kapsıyor. Taşınabilir bir cihaz olarak karşımıza çıkan Steam Deck'te en çok oynanan oyunlara göz atmak istiyorsanız aşağıdaki listeye bakabilirsiniz. Ancak burada şunu belirtmeliyiz ki son 12 ay içerisinde Steam'de en çok oynanan oyun Larian tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Baldur’s Gate 3.
 
Baldur’s Gate 3 oyununu Vampire Survivors ve Dave the Diver izliyor. Diğer taraftan Valve, listenin sadece resmi olarak Steam'de onaylı oyunlardan ibaret olmadığını bildiriyor. Örneğin listede yer alan Palworld ve Grand Theft Auto 5, Steam Deck onaylı oyunlardan değil. Bazı oyunlar doğrulanmış yerine oynanabilir olarak listeleniyor.
 
1- Baldur’s Gate 3
2- Vampire Survivors
3- Dave the Diver
4- Hogwarts Legacy
5- Elden Ring
6- Palworld
7- Cyberpunk 2077
8- Grand Theft Auto 5
9- Stardew Valley
10- Red Dead Redemption 2

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
Steam'de İlkbahar İndirimleri Başladı: Yüzde 90'a Varan Fırsatlar Diablo 4 Ray Tracing Desteğine Kavuşuyor: İşte Tarih

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız