Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur’s Gate 3 için Lord Enver Gortash fragmanı yayınlandı: Tam sürüm çıkış tarihi

 
 
Geliştirici ekip Larian Studios, Baldur's Gate III için Jason Isaacs tarafından seslendirilen Lord Enver Gortash karakterini tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Oyunda yer alan karakterlerden bazılarını, atmosferini ve daha fazla detayı bizlere aktaran fragman 1 buçuk dakikalık bir içeriği bizlere aktarıyor.
 
Tek oyunculu ve çevrimiçi olarak oynayabileceğimiz serinin yeni oyunu 
 
 
 
Grubumuzu topladığımız ve büyük bir maceraya atıldığımız Baldur’s Gate 3 oyununda dostluk, ihanet, fedakârlık, hayatta kalma ve mutlak güç arzuları karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Unutulmuş Diyarlar'a döneceğimiz yapımda sıra tabanlı savaş sistemi ve farklı sınıflara ait karakterler bizleri bekliyor.
 
Ejderhalar ırkından veya diğer sınıflardan seçim yapabileceğimiz veya bizzat oluşturduğumuz bir karakterle beraber oynayabileceğimiz yapımda geniş özgürlükler bizlere sunuluyor. Oyun esnasında çeşitli seçimler yapabiliyor ve bu seçimlerin etkilerini direkt olarak görüyor ve hissedebiliyoruz.
 
Seçimlere karşılık veren canlı bir dünya
 
Yeni Divinity 4.0 motoruyla geliştirilen Baldur's Gate 3 bizlere daha farklı keşif, deney özgürlüğü ve seçimlerimize tepki gösteren canlı bir dünya sunmayı hedefliyor. Sinematik anlatımların da yer aldığı oyunda karakterler ile bağımızı güçlendirebiliyoruz. 
 
Baldur's Gate 3, 6 Ekim 2020'de Steam ve GOG üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yaptı. Oyun 31 Ağustos'ta ise tam sürüm olarak PlayStation 5, PC ve Mac için çıkış yapacak. 
 
Baldur’s Gate 3 - Lord Enver Gortash fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
Soulslike oyun Lies of P ertelendi: Yeni çıkış tarihi açıklandı Ubisoft'tan sürpriz platform oyunu! Prince of Persia: The Lost Crown duyuruldu!

aykut291

12.6.2023 15:29:41

0
Merakla bekliyorum.Şu Ülkede nadirende olsa iyi birşeyler oluyor. Diablo 4 de Türkçe oldu buda Türkçe olucak.Kendi adıma sevindirici birşey bu benim.:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız