Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur’s Gate 3 Fiziksel Sürümleri Duyuruldu

 
 
Larian Studios, izometrik rol yapma oyunu Baldur's Gate III için 2024'ün ilk çeyreğinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC'ye 79.99 dolar karşılığında gelecek olan fiziksel sürüm Deluxe Edition'ı duyurdu. Ön siparişler şu anda Larian Merch Store'da (Kuzey Amerika, Avrupa) mevcut.
 
Divinity: Original Sin 2'nin geliştiricilerinden
 
 
 
Zindanlar ve ejderhalar dünyasında geçen yeni nesil bir rol yapma deneyimi olan Baldur’s Gate III parti tabanlı izometrik bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyunda El Kitabı'ndaki 12 sınıf ve 11 ırktan birer tanesini seçip kendi kimliğinizi oluşturabiliyor ya da çok iyi hazırlanmış bir geçmişe sahip Başlangıç karakterlerinden biriyle oynayabiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde hem tek oyunculu bir yapı hem de dört kişiye kadar oynayabileceğiniz çevrimiçi maceranın tadını çıkarabileceğiniz bir deneyim yer alıyor. Ayrıca yeni Divinity 4.0 motoruyla geliştirilen Baldur's Gate 3, oyunculara eşi benzeri görülmemiş bir keşif ve deney özgürlüğü ile karakterlerle, tehlikelerle ve aldatmacalarla dolu bir dünyayla etkileşime geçmenize olanak tanıyor.
 
Baldur's Gate III, 3 Ağustos'ta Steam ve GOG üzerinden PC ve Mac için 6 Eylül'de ise PlayStation 5 için dijital olarak piyasaya sürüldü. Xbox Series sürümü 2023'te dijital olarak çıkacak ve tam çıkış tarihi 7 Aralık'ta The Game Awards 2023'te duyurulacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Baldur's Gate III Baldur's Gate 3 Larian Studios
The Last of Us Part II Remastered PS5 için Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı Annapurna Interactive, 24 Bit Games'i Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jer Aders

19.11.2023 14:34:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Tavsiyeleriniz için teşekkürler Dragons Dogma listemde İlk Oyunu oynamadım ama plus veriyor bu ay.2. Oyundan önce çok iyi olur benim için.Birde Dragon Age'in yeni oyunuda kaliteli olur umarım EA ve Biower en son söz vermişlerdi iyi oyun yapacaz die.Onun dışından Witcher 3 ü oynadım oda harika bir Oyundu.
Rica ederim, günümüzde bir RPG sever ile konuşmak benim için zevk vericiydi. Bir tavsiyem ya da uyarım olacak size, Dragon's Dogma ilk başta garip gelebilir, oyun western RPG'lerden biraz farklı. Hareketler, animasyonlar hantal gelebilir ama alışınca gerçekten eşsiz bir his veriyor. Oyunun hikayesi olsun görevleri olsun yine farklı bir his veriyor yani bana öyle gelmişti oynarken siz de böyle hissedebilirsiniz ama oynamaya devam edin umarım seveceksiniz. Oyun biraz western RPG ve souls like izlenimi veriyor, düşmanları yenmek zor klasik rpglerden, tüm bunlar aklınızda bulunsun. Lore'u olsun hikayesi olsun çok farklı. Klasik D&D ya da fantasy RPG değil. edit: Hikayeye yön verebilmede de çok fazla beklentiniz olmasın oyunda fazla diyalog ve seçim yok. Diyalog seçimleri yok mesela. Yine de sürekli söyleğim gibi güzel bir deneyim sunuyor oyuncuya bence. Oyunu tanımlamak istesem herhalde önceden de dediğim gibi Western RPG ve Dark Souls birleşimi kesinlikle.

aykut291

19.11.2023 14:07:34

0
Tavsiyeleriniz için teşekkürler Dragons Dogma listemde İlk Oyunu oynamadım ama plus veriyor bu ay.2. Oyundan önce çok iyi olur benim için.Birde Dragon Age'in yeni oyunuda kaliteli olur umarım EA ve Biower en son söz vermişlerdi iyi oyun yapacaz die.Onun dışından Witcher 3 ü oynadım oda harika bir Oyundu.

Jer Aders

19.11.2023 13:19:35

0
Final fantasy tamamen aklımdan çıkmış, o seriye hiçbir zaman tam bir RPG gözüyle bakmadığım için olabilir. Dragon Age serisi de çok kalitelidir, olay örgüsü olsun karakterleri olsun insanı kendine çeker. Tek son oyunda biraz yan görevler grinding görevleri gibi oldu ama ana hikayesi yine çok iyidi. Şimdi Dreadwolf'u bekliyorum umarım bizi hüsrana uğratmaz. BG3'ü henüz oynamadım ama gördüklerimden bariz derecede kaliteli bir oyun olduğu belli. RPG lerde büyücü olmayı seviyorsanız, Dragon's Dogma'yı da kesinlikle oynayın. Şimdiye kadar oynadığım RPG ler arasında en iyi büyülere sahip oyun oydu. Gerçekten büyücü olduğunuzu hissediyordunuz. Genel olarak oyunun combatı çok kalitelidir. Durup dururken sizinle konuşurken hype yaptım ya biz RPG severleri çok güzel oyunlar bekliyor; Dragon's Dogma 2, Dragon Age Dreadwolf, Witcher Remake, Witcher 4 (umarım sonunda kendi karakterimizi yaratabiliriz. Düşünsenize witcher okulunu kendimiz seçiyoruz ufff be) ve son olarak TES6.

aykut291

19.11.2023 12:25:15

0
Final Fantsy Oyunlarındada Rol yapma ibaresi geçiyor.En azından vikipediaya göre öyle Ne biliyim aklıma Squere Enix geldi onu söyledim.Dragon Age serisini oynadım evet güzeldi fakat bu adamlar öyle efsane birşey yapmışlarki Oyunda 130 saatimi devirdim.6 Kere başdan başladım Her oynadığımda farklı olaylar ve farklı seçim hatlarıyla karşılaşınca hayret içerisinde kaldım.Bunun kadar kaliteli değiller veya uzun süredir oynadığımı hatırlamıyorum.Hasret kalmışım şöyle içi dolu dolu Oyuna bir anda övesim geldi :)) Hagi sınıfla oynadınız? Ben önce Warlockla başladım sonra en sonunda Büyücü oldum.Bütün sihirleri anında ögrenibiliyor die :))Bulduğun büyü parşomenlerini okuyabiliyor buda Oyun boyunca sınrısız büyü seçeneği demek en sonunda o cazip geldi niyeyse :)Böyle Oyunlarda büyücülük takıntım var biraz :)

Jer Aders

19.11.2023 12:09:53

0
Katılıyorum çok muhteşem bir oyun ve yıllarca adından söz ettirecek ama Square Enix'e neden laf attın anlamadım? Adamlar RPG firması da değil hani? Bethesda desen anlarım. Square Enix'in yaptığı tek RPG Deus Ex diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. Neyse BG3'ü ayıla bayıla oynayan herkese yıllarca önce çıkmış ve benim gözümde hâla favori oyunlarımdan olan Dragon Age Origins'i şiddetle öneririm. 2009 yılında Bioware o zamanın imkanlarıyla BG3 yapmıştı ve çoğu kişi bundan haberdar olmamıştı, internet ve sosyal medya günümüzdeki kadar yaygın olmadığı için. Dragon Age 2 ve Inquisition'ı da öneririm. Her oyunda yaptığınız seçimler sonraki oyuna yansıyor, günümüzde neredeyse hicbir RPG bunu yapmıyor. Dragon Age Keep uygulamasından istediğiniz gibi de seçimlerinizi değiştirebiliyorsunuz daha ne olsun. Gerçekten çok kaliteli yazılmış bir seri. Hakiki RPG oynamak isteyenler kesinlikle göz atmalı.

aykut291

19.11.2023 02:48:50

0
RPG nin veya RYO nun kitabını yazmışlar.Koca Koca Firmalar yıllardır bize RPG die Oyun oynatmışlar sözde şu adamlar küçüçük firma yaptıkları oyunla hala hayret içerisindeyim.Çıtayı öyle bir yükselltilerki birdaha Squre Enixin Oyunlarına millet bakmaz bile mesela o derece.Şu Oyunu oynamayan varsa derhal oynasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız