Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Mirage'ı Tamamlamak En Az 20 Saat Sürecek!

 
 
YouTube üzerinde içerik üreticisi Julien Chieze tarafından sunulan bir röportajda Assassin's Creed Mirage'ın Baş Yapımcısı Fabian Salamon çeşitli açıklamalarda bulundu. Salamon bu röportajda oyuncuların oyunu tamamlaması için ortalama 20 - 24 saate ihtiyaç duyacaklarını açıkladı. Ancak oyunu tamamen bitirmek isteyenler ise 25 - 30 saatlik bir süreyi gözden çıkarmaları gerekiyor. 
 
Mirage daha küçük ölçekli olacak
 
 
 
Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Mirage yakında oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyun özünde eskiye dönük bir içeriği bizlere aktarmayı hedefliyor aynı zamanda serinin diğer oyunlarına göre daha küçük ölçekli olarak karşımıza çıkmayı bekliyor. Bu yapısıyla beraber de eski ve klasik Assassin's Creed oyunlarına bir geri dönüş olarak kabul ediliyor.
 
Tek bir şehri kapsayan haritasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan Mirage, 2014 ve 2015'te piyasaya sürülen Assassin's Creed Unity ve Syndicate yapımlarıyla benzerlik gösteriyor. Serinin hayranları ve oyuncuları son dönemlerde çıkış yapan devasa haritalardan bıkmış gibi görünüyor. İşte burada Mirage'ın devreye girmesi bekleniyor. 
 
Assassin's Creed Mirage, 12 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage
Mortal Kombat 1'in Beta Tarihleri Belli Oldu Ratchet & Clank: Rift Apart, Steam'de En Düşük Oyuncu Sayısıyla Üçüncü PlayStation Oyunu Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

5.8.2023 14:51:53

0
zaten 50 saatten sonra baymaya baslıyor cogu oyun benım ıcın.

JaReD22

30.7.2023 23:42:42

0
20 ila 30 arası ideal

xXBerkanXxD

30.7.2023 22:56:39

0
Oyun geliştiricleri en yüksek oynanış süresini vermeye çalışırken Ubisoft en düşüğünü vermeye çalışıyor :D Bir oyun bence 50 saat'den fazla uzun olmamalı bir yerden sonra o kadar sıkıyor ki oyun bittikten yıllar sonra bile olsa tekrardan yüzüne bakmak istemiyorsun.

BSC Misafiri

30.7.2023 19:05:33

0
tam ideal süre olmuş. inşallah dolu dolu bir yapım olur

BSC Misafiri

30.7.2023 18:11:35

+4
En ideali. 100 saat aşırı uzun zaten. Bir sürü boş beleş yan görev oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız