Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Archetype Arcadia, 24 Ekim'de PC için Geliyor

 
Yayıncı PQube, görsel roman Archetype Arcadia'nın PC (Steam) versiyonunu 24 Ekim'de batıda yayınlayacağını duyurdu.
 
Archetype Arcadia ilk olarak 21 Ekim 2021'de Japonya'da PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için, ardından 24 Ocak 2022'de Steam üzerinden PC ve 1 Temmuz 2022'de iOS ve Android için piyasaya sürüldü.
 
Oyunda ölümcül bir hastalık insanlığın çoğunu yok etti. Bu durum insanlarda kabuslara, manik ataklara ve sonunda ölüme neden oldu. Kayıp halkın ve buna neden olan hastalığın yanıtlarının yalan gibi göründüğü sanal gerçeklik dünyasına adım atması gereken ağabey ve kalan birkaç insandan biri olan Rust rolünü üstleneceksiniz.
 
Cesur ve etkileyici görüntüler aracılığıyla karakterlerin duygularını deneyimleyin ve onlarla birlikte savaşmak için gerçek anlamda dünyaya adım atın. Korkunç canavarlarla önceden savaşın ve gözlerinizin önünde gelişen etkileyici dostluklara tanık olun. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Archetype Arcadia PC
RPG VED 2024 Yılında Konsollar ve PC için Çıkıyor The Talos Principle 2 Çıkış Tarihi Açıklandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız