Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG VED 2024 Yılında Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
Sihirle dolu bir dünyada geçen sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip hikaye odaklı bir RPG olan VED, 2024'te Steam, Epic Games Store ve GOG aracılığıyla PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 
VED, benzersiz bir sıra tabanlı dövüş sistemi ve roguelite unsurları içeren, hikaye odaklı bir RPG'dir. Çarpıcı, elle boyanmış grafiklerle canlı bir dünyada geçen büyülü bir maceraya atılacaksınız. Gizemli adaları keşfedip, canavarları alt edebilirsiniz.
 
Oyunun Hikayesi:

Kir, yeni bir hayat arayışıyla Micropole şehrine gelir ve burada aniden iki dünya arasında ışınlanma yeteneğini keşfeder. Alışılmış dünyadan tamamen farklı bir gerçeklik daha var: gizemli uçan adalar, tuhaf yaratıklar, tehlikeli canavarlar. Ve kesinlikle bu iki dünyayı birbirine bağlayan bir şey var.

Gerçeği keşfedin ve iki dünyanın kaderine karar verin. Düşmana karşı üstünlük kazanmak için Vedlerin kadim büyüsünü öğrenin ve kazanın! Oyunun sonuna kadar yanınızda kalacak kutsama veya lanetleri bulacağınız gizemli adaları keşfedin.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG VED PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Neptunia: Sisters VS Sisters Switch'e Geliyor Archetype Arcadia, 24 Ekim'de PC için Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız