Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Annapurna Interactive'den Yepyeni Bir Gençlik Oyunu: Mixtape

 
 
Yayıncılığını Annapurna Interactive ve geliştiriciliğini The Artful Escape'in geliştiricisi Beethoven & Dinosaur stüdyosunun üstlendiği yepyeni bir gençlik oyunu duyuruldu. Mixtape adlı yeni proje eğlenceli karakterleri, dinamik unsurları, hikaye odaklı bir yapıyı ve daha fazlasını bizlere sunmayı hedefliyor. Açıklanan detaylara göre oyun Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak.
 
Üç kişiden oluşan bir grubun hikayesi 
 
 
 
2025 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi planlanan bu yapım Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Game Pass hizmeti üzerinden de erişilebilir olacak. Lisedeki son gecelerinde üç arkadaşın büyük bir maceraya atılmasını konu alan Mixtape ilgi çekici müzikleri bünyesinde barındıracak ve aynı zamanda gençlik ateşiyle yanıp tutuşan gruplarla karşı karşıya geleceğiz.
 
Mixtape içerisinde çok çeşitli oynanış dinamikleri bulunacak. Bu dinamikler arasında kaykay yapmak, uçmak, fotoğraf çekmek, beyzbol topuna vurmak, havai fişek gösterisi yapmak ve çok daha fazlası yer alacak. Oyunda görebileceğiniz üzere renkli bir atmosfer ve karakter stili bulunacak. Aynı zamanda farklı ortamlarda ve manzaralarda kendimizi bulabileceğiz.
 
Dikkat çekici oyunun duyuru fragmanına aşağıdan ulaşabilir ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyunu Steam platformu üzerinden istek listenize eklemenizde fayda var.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Microsoft Flight Simulator 2024'ün Çıkış Tarihi Açıklandı Killing Floor III 2025'in Başlarında Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.6.2024 20:44:55

0
Annapurna Interactive türkçeye önem veren firmalardan biriydi bu durumlarda görmek üzücü oyun iyi gibi duruyordu tr olmazsa oynanmaz umarım tr yama gelir.

BSC Misafiri

10.6.2024 20:08:37

0
gençlik oyunu ? yeni bir türmü çıktı kaçırmışım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız