Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Among the Sleep: Enhanced Edition Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Soedesco ve geliştirici Krillbite Studio, birinci şahıs korku macera oyunu Among the Sleep: Enhanced Edition'ın Nintendo Switch'e geleceğini duyurdu. Net çıkış tarihi açıklanmadı sadece bu yıl içinde geleceği belirtildi.
 
Among the Sleep Mayıs 2014'te PC, Mac ve Linux için; Aralık 2015'te PlayStation 4 için; Haziran 2016'da Xbox One için çıkmıştı.   
 
Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Among The Sleep, gece yarısı ürkütücü birtakım seslere uyandıktan sonra annesini aramaya başlayan küçük bir çocuğu oynadığınız, ödüllü, birinci şahıs korku macera oyunudur.
 
Among the Sleep'in geliştirilmiş sürümü iyileştirilmiş görseller, oyuna dahil edilmiş dijital resim defteri ve müzik, seçilebilir pijamalar, geliştirilmiş bulmacalar ve oynanabilirlik, yeni diyaloglar ve oyunun yayınlanmış sürümüne dair daha önce hiçbir yerde gösterilmemiş sahne arkasını keşfedebileceğiniz yeni bir müze bölümünü içerir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
PlayStation'dan Yarıyıl Tatiline Özel Kampanya Yakuza: Kiwami PC için 19 Şubat'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız