Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia: The Bunker'ın Çıkış Tarihi Ertelendi! İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Geliştirici Frictional Games tarafından oyunculara sunulacak olan korku odaklı hayatta kalma birinci şahıs gizem oyunu  Amnesia: The Bunker ertelendi. Geliştirici ekibin yaptığı açıklamaya göre oyun artık Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için 16 Mayıs'ta piyasaya sürülecek.
 
Erteleme hakkında ekip açıklama yaptı
 
 
 
Frictional Games erteleme konusunda bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor: "Frictional'daki ekip, oyunun geliştirilme sürecinde bir dizi sorunlarla boğuşuyor. Biz küçük bir ekibiz ve bunun gibi şeyler bir projenin gidişatını büyük ölçüde etkiliyor." 
 
Ekip açıklamalarına şöyle devam etti: "Oyunun hakkını vermek ve sizlere en iyi oyun deneyimini sunmak bizim için çok önemli. Oyunun geliştirmesi bu denli sekteye uğraması üzücü bir durum. Bunun üstesinden gelmek istiyoruz. Öte yandan yaptığımız bu oyunu aceleye getirmek istemiyoruz. Ekip, The Bunker'ı olabilecek en iyi hale getirmek için çok çalışıyor." 
 
Yarı açık bir dünya yapısını bizlere sunan Amnesia: The Bunker'da her şeyi kendi yöntemimizle çözmeye çalışacağız. Oyunda temel amacımız çıkış yolunu bulmak olacak ve bu süreçte etrafı keşfedecek ve çeşitli deneyler yapacağız.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Amnesia The Dark Descent Frictional Games Korku Gerilim Macera Adventure
Shadow Warrior 3: Definitive Edition Duyuruldu: Yeni Geliştirmeler Geliyor Batı Temalı Aksiyon Oyunu ExeKiller için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

BSC Misafiri

2.2.2023 15:43:32

0
umarım bir çıkış yolu bulurlar. çok değerli bir yapımcıdır frictional
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: The Dark Descent
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız