Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

13 Yılın Ardından Amnesia: The Dark Descent için Steam Atölye Desteği Geldi

 
 
Frictional Games tarafından oyunculara 2010 yılında sunulan korku oyunu Amnesia: The Dark Descent için Steam Atölye desteği geldi. Bu destek serinin en yeni oyunu The Bunker'ın piyasaya sürülmesinden dört gün önce eklendi. Atölye desteği sayesinde The Dark Descent oyununa çeşitli modlar yükleyebilir ve daha farklı deneyimler elde edebilirsiniz.
 
Atölye desteğiyle beraber artık çeşitli modlar yükleyebilirsiniz
 
 
 
Atöyle desteğinin gelmesiyle beraber geliştirici ekip çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Yıllar boyunca yapılan sayısız modun ve oluşturan özel içeriklerin önemi bizler için büyük. Şimdi nihayet bunları Steam üzerinden sorunsuz bir şekilde yayınlayabilir, kurabilir ve oynayabilirsiniz."
 
Steam Atölyesi desteğiyle beraber, Amnesia oyunun için oluşturulmuş özel modlara erişebiliyor ve burası oyuncular için daha fazla kolaylık sağlıyor. Mod yapımcıları için daha fazla keşfedilebilirlik seçeneği sunan Steam Atölyesinde sayısız içerik bulunuyor.
 
Amnesia: The Dark Descent şu anda Steam'de 190,00 TL bir fiyatla karşımıza çıkıyor. 2010 yılında çıkış yapan oyunda birinci şahıs hayatta kalma korku deneyimine adım atıyorsunuz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Amnesia The Dark Descent Steam Atölye Desteği
Sony Bulut Oyunlarındaki Gecikme Sorunlarını Çözmek istiyor Xbox Sunumunda Birinci Taraf Oyunlar için CGI Fragmanlar Bulunmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: The Dark Descent
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız