Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Isolation Switch için 5 Aralık'ta Çıkacak

 
Yayıncı Sega Europe ve geliştirici Feral Interactive, Alien: Isolation Switch versiyonunun 5 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun Nintendo eShop'ta $34.99 fiyattan ön siparişe açıldı. Switch versiyonu ana oyun ile birlikte daha önce çıkmış tüm indirilebilir içeriklere sahip olacak ve gyroscopic hedefleme sistemi ile HD Rumble destekleyecek.
 
Birinci şahıs hayatta kalma korku gerilim oyunu Ekim 2014'te PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Ne kadar hayatta kalabileceksiniz?

Sürekli olarak gerilim ve tehlike dolu bir atmosfere sahip Alien: Isolation’da korkunun gerçek anlamını keşfedin. Alien’dan 15 yıl sonra, Ellen Ripley’in kızı Amanda, annesinin yok oluşunun arkasında yatanları öğrenmek için çıktığı görevde hayatta kalabilmek adına umutsuz bir savaşa girer.

Amanda’yı yöneterek, yok olan bir dünyada, her yanınız paniklemiş, umutsuz insanlarla ve öngörülemez, acımasız bir Alien ile sarılmış bir halde yol alacaksınız.

Güçsüz ve hazırlıksız bir halde, yalnızca görevi başarmak için değil, hayatta kalmak için de kaynak toplamalı, doğaçlama çözümler üretmeli ve aklınızı kullanmalısınız.

Öne çıkan özellikler
Sizi asla rahat bırakmayan, ölümcül bir tehdit ile baş edin: Sizi avlamak için bütün duyularını kullanan ve her hareketinize reaksiyon gösteren Alien tehdidi ile mücadele edin.

Hayatta kalmak için doğaçlama yapın: Sistemleri hackleyin, hayati kaynakları toplayın ve farklı durumlar ile başa çıkabilmek için eşyalar üretin. Düşmanlarınızdan gizlenecek misiniz, onların dikkatlerini başka yöne mi çekeceksiniz, yoksa onlarla yüzleşecek misiniz?

Gizem ve ihanet dolu bir dünyayı keşfedin: Uzayın derinliklerindeki, işlemeyen bir ticaret merkezi olan Sevastopol’un detay seviyesinde kendinizi kaybedin. Korku ve güvensizliğin hâkim olduğu bir dünyadaki çok sayıda karakter ile tanışın.


Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Toyota Supra Forza Horizon 4'e Geliyor Warhammer: Vermintide 2 Bu Hafta Sonu Steam'de Oynaması Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RocK__StaR

22.11.2019 11:50:27

0
Bu oyunun yapay zekası muhteşem

BSC Misafiri

21.11.2019 19:14:15

0
Maksimum 20'dir hakkı..

BSC Misafiri

21.11.2019 16:32:04

0
35 nasıl bir fiyat ey Nintendo...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız