Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake'ten Mekan Görüntüleri


 
     Çıkışına sadece iki haftalık bir süre kalan ve uzun süredir merakla beklenen Alan Wake'ten yeni görüntüler gelmeye devam ediyor.
 
     Hafta içinde yayınlanan yeni oynanış videoları ile göz dolduran Alan Wake'in bölge kodu korumasız olarak çıkacağı da açıklanmıştı. Ayrıca oyun için yayınlanan yeni videoların birisinde hikayede önemli bir rolü olacağını düşündüğümüz daha önce gözükmeyen bir karakeri görme şansına erişmiştik.
 
     Çıkışı ile birlikte ilk içeriği de yayınlanacak olan Alan Wake için bugün ise oyundaki bazı mekanlara ait ekran görüntüleri yayınlandı. Bu ekran görüntülerinde hafta içi yayınlanan tanıtım videosunda da gözüken ve Bright Falls'ın elektrik gücünü karşılayan baraj, dolayısı ile elektrik santralini görüyoruz. Onun ışında videolarda sıkça gördüğümüz bazı mekanlar ile birlikte, oyunun önemli noktalarından deniz fenerine de bu yeni görüntülerde yer verilmiş.
 
     14 Mayıs'ta Xbox 360 için özel olarak çıkacak olan Alan Wake'ın bu yeni görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Alan Wake Remedy Xbox 360 Microsoft Action
"Halo'dan Daha İyi Olacak" PS3'e Özel İki Oyun Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız