Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Halo'dan Daha İyi Olacak"


 
     Geride bırakacağımız haftanın hatta bu haftayı geçin, ayın, yılın oyun sektörü açısından en önemli olan açıklamalarından birine geçtiğimiz günlerde şahit olduk. Infinity Ward'ta ile arasında meydana gelen ve IW'ın neredeyse parçalanıp kapanmasına yol açan olaylardan sonra gözler zaten Activision'un üzerindeydi.
 
     Önemli açıklamalara imza atan Activision'un yaptığı en önemli adım ise şimdiye kadar Microsoft diyince akla gelen ilk firmalardan Bungie ile anlaşmaları oldu. Perşembe günü Activision ve Bungie arasındaki evliliğin 10 yıl süreceği ve firmanın şimdiden yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladığı belirtilmişti.
 
     İşte bu önemli gelişmelerden sonra gözler doğal olarak hala iki firma üzerinde. Halo : Reach betası ve sonbaharda çıkacak olan tam sürümü ile şimdilik son kez Microsoft'un kanatları altında bulunan Bungie'nin kıdemli isimlerinden yeni projeleri için iddialı açıklamalar gelmeye başladı bile.
 
     Stüdyo yazarlarından Joe Staten, Gamasutra sitesi ile yaptığı söyleşide oldukça güçlü bir pozisyonda olduklarını ve gerçekten bir çok iyi planları olduğunu dile getirdi. Bu anlaşmanın sadece tek oyunluk bir anlaşma olmadığını da belirten Staten, durumun uzun süreli bir beraberlik olduğunu ve yeni oyunlarının Halo gibi geniş bir evrende ve devamlılığı olan bir seri olabileceğine dair bazı ipuçlarını da vermiş oldu.
 
     Benzetme yapacak olur ise şu an gözler bu evlilikten meydana gelecek olan çocuğu büyük bir merakla bekliyor. Yapılan açıklamada projenin E3'te duyurulabileceği de belirtilmişti. Eğer bu durum gerçekleşirse Activision üstündeki tüm kara bulutları güzelce temizlemeye çalışıyor da diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Halo : Reach Activision Microsoft
Skate 3'ün TV Reklamı Sıradışı Alan Wake'ten Mekan Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız