Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3'e Özel İki Oyun Geliyor

 
     Playstation 3'e iki özel oyun daha geliyor. PSM3 dergisi yayınlanan son sayılarında her zamanki olduğu gibi bir sonraki sayılarında hangi oyunlara ve konulara yer vereceklerini belirtmiş. İşte bu son sayfada derginin bir sonraki sayısında iki Playstation 3 özel oyununa yer vereceklerini de açıkladılar.
 
     Derginin son sayfasında bu iki oyundan özellikle bir tanesine dikkat çekilmiş. Bir sonraki sayılarında Red Dead Redemption, Prince of Persia : Forgotten Sands, Metal Gear Solid : Peace Walker ve Fallout : New Vegas gibi oyunlara da yer verecek olan dergi, bu yeni duyurulacak olan oyunlardan birini bu konulardan bile önemli görmüş olacak ki, oyunun duyurulacağını daha önemli bir şekilde derginin son sayfasına taşımışlar.
 
     İkinci oyunun da ilk kez ortaya çıkacağı belirtilirken, konu hakkında şimdilik herhangi bir bilgi veremeyeceklerini de not olarak düşmüşler. Anlaşılan E3 2010 ile birlikte beklediğimizden daha çok ve önemli duyurular gelecek.
 
     Derginin son sayfasına aşağıdan göz atabilirsiniz. Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız.
 
PSM3 Dergisi

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony
Alan Wake'ten Mekan Görüntüleri APB'nin Ön Sipariş Ekstraları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

2.5.2010 18:04:43

0
Agent duyurulabilir evet ancak Agent'ın da La Noire gibi Xbox'a da çıkarılacağını düşünüyorum Rockstar hep öyle yapıyor ayrıca daha LA Noire varken Agent en az 2011'de çıkar..Diğer oyun ise Resistance 3 ya da InFamous 2 olur..

BSC Misafiri

2.5.2010 10:49:40

0
Agent'tır.Bu ay Red Dead piyasaya çıkınca Rockstar iice ona younlaşcak ve daha fazla footage gelcek, e ztn ps3 exc. bi oyun.

BSC Misafiri

2.5.2010 01:32:33

0
devil may cry 5 olmasın çünkü onun sadece PS3'e çıkması kötü sonuçları beraberinde getirebilir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız