Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu Salt and Sacrifice için Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
 
Ska Studios tarafından geliştirilen ve bu yılın Mayıs ayında aynı ekip tarafından yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu Salt and Sacrifice için yeni bir içerik güncellemesi yayınlandı. Shunned Namekeeper adlı bu yeni güncelleme yeni karakterleri silahları zırhları ve daha fazlasını oyuna dahil ediyor ve oyunculara sunuyor. Bu güncelle oyunu satın alan kullanıcılara ücretsiz bir şekilde ulaşıyor ve oyunu sadece güncellemeniz yetiyor.
 
Shunned Namekeeper güncellemesi oyuna yeni bir hava katıyor 
 
 
 
Krallık içerisinde kaosun baş gösterdiği bu yapımda yeni güncelleme ile beraber Altarstone Kingdom topraklarına geri döneceksiniz. Ücretsiz bu içerik güncellemesi ile beraber yeni oyun içi ödüller kazanacaksınız. Shunned Namekeeper yaması oyuna 10 yeni silahı, beş zırh setini (Chef's Set'i de dahil) ve birçok yeni öğeyi oyuna dahil ediyor.
 
Bu yeni içerik güncellemesiyle beraber Altarstone'un en değerli hazinelerinden oluşan Kingsguard'ın zulasına erişim sağlamak için maceraya atılacak ve zorlu mücadelelere karşı göğüs germek zorunda kalacaksınız. Shunned Namekeeper güncellemesi, 50'den fazla yeni eşya, silah ve zırh setini bizlere sunuyor.
 
Salt and Sacrifice şu anda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera hikaye aksiyon soulslike 2D pc ps5 ps4
Genshin Impact için 3.2 Güncellemesi Yayınlandı Absolutely Games Yeni Bir Strateji Oyunu Geliştiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Salt and Sacrifice
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız