Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Macera Oyunu Stray Blade'in Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Point Blank Games tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera oyunu Stray Blade'in çıkış tarihi açıklandı. Oyun, 20 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için yayınlanacak. Oyunun PC platformunda bir de kapalı beta testi için yapılacak. Kayıt yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Zorlu bir yapıyı bizlere sunmayı hedefliyor
 
 
 
Stray Blade, bizlere hikaye anlatımının yanı sıra zorlu bir savaş deneyimini sunmayı hedefliyor. Her bir zorluğun ardından ödüllendirileceğimiz bu yapım içerisinde farklı bölgelere ilerleyebilecek, buraları keşfedebilecek, çeşitli sırları açığa çıkabilecek ve buradaki tehlikeleri ortadan kaldırmaya çalışacağız.
 
Point Blank Games tarafından geliştirilen bu oyunda savaşın tüm anına hakim olacağız. Karakteri tam anlamıyla kontrol edebileceğimiz bu oyunda düşmanlara karşı kendimizi savunabilecek, karşı saldırıda bulunabilecek ve saldırılara karşı kendimizi sağa veya sola doğru atabileceğiz. 
 
20 Nisan'da çıkış yapacak oyun bir yandan bizlere zorlu bir deneyim sunmaya hazırlanırken diğer yandan da renkli ve ilgi çekici görselleri - manzaraları bizlere aktarmayı hedefliyor. 
 
Stray Blade çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Stray Blade
PlayStation Plus'a Şubat Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı Riot Forge, LoL Oyunu The Mageseeker'ı Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stray Blade
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız