Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ağustos 2022'de Çıkış Yapacak PS5 Oyunları

 
 
Yeni nesil konsol PlayStation 5 için her ay yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Ağustos ayında da birçok yapım PS5 konsollarına dahil oluyor. Dikkat çeken oyunlar arasında yeni Saints Row, Two Point Campus, Way of the Hunter, Destroy All Humans! 2: Reprobed, F1 Manager 2022 ve daha fazlası yer alıyor.
 
Listede yer alan oyunlar sadece PS5 konsollarına değil diğer platformlara da çıkışını gerçekleştirecek. Yer alan tüm oyunlar PC platformuna da çıkışını gerçekleştiriyor.  
İşte yeni nesil konsol PlayStation 5'e Ağustos 2022'de gelecek oyunlar:
 
- Thymesia (9 Ağustos)
 
 
 
OverBorder Studio tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanacak olan Thymesia, tek oyunculu souls like bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Zorluğuyla ön plana çıkan bu souls like oyununda yüksek tempolu savaşlar bizleri bekliyor olacak.  
 
Thymesia'da oyuncular ölümün kol gezdiği bir krallıkta Corvus adı verilen bir karakterin rolünü üstlenecek. Salgın hastalıkların da yer aldığı bu yerde salgının gücünü kendi lehinize kullanacak ve anılarınızdaki o gerçeği bulmaya çalışacaksınız.  
 
Oyundaki veba salgınını kendi lehinize çevirerek bir silah olarak kullanabilir ve yaratıkları kendi silahlarıyla vurabilirsiniz. Hayatta kalmanın tek yolu bu silahtan geçiyor. Mücadele esnasında yapabileceğiniz birçok şey bulunuyor. Bir kuzguna dönüşüp rakiplere tüylerinizi hançer misali fırlatabilir ve sizi bekleyen zorlukların üstesinden kolayca gelebilirsiniz.  
 
Görselliğiyle de ön plana çıkmaya çalışan Thymesia, 9 Ağustos'ta geliyor.  
 
- Two Point Campus (9 Ağustos)
 
 
 
Bir süredir ertelemelere maruz kalan ve Two Point Hospital'ın yapımcılarından gelecek olan yeni oyun Two Point Campus, nihayet 9 Ağustos'ta çıkışını gerçekleştirecek. Two Point Campus isminden de anlaşılacağı gibi bu sefer bir kampüsteyiz ve hayallerimizdeki üniversiteyi bu oyunda inşa edeceğiz. Şehir kurma simülasyonu olarak karşımıza çıkacak olan bu yapımda ülkedeki en iyi eğitim tesisini kurmaya çalışacaksınız.
 
Yapabileceğiniz çokça şey bulunan Two Point Campus oyununda dilediğiniz bölgeye temel atın, ağaçlar dikin ve dilediğiniz üniversitenin hayallerini burada gerçekleştirin. Açık havanın da vermiş olduğu o hissiyat ile rahatlatıcı bir deneyim yaşayabilirsiniz.
 
Tabi Two Point oyunlarından aşina olduğumuz gibi bu yapımda da karşımıza biraz anormallikler çıkacak. Öğrenciler gastronomi bölümünde dev pizzalar veya devasa turtalar yapabilecek. Unutmayın, öğrenciler bu üniversitede her şeyin dört dörtlük olmasını ister.
 
Two Point Campus 9 Ağustos'ta çıkışını yapıyor.  
 
- Arcade Paradise (11 Ağustos)
 
 
 
Nosebleed Interactive tarafından geliştirilen ve Wired Productions tarafından yayınlanacak olan 90'lar macerası Arcade Paradise, bir aile çamaşırhanesinin atari salonuna nasıl dönüştüğünü gösteriyor.
 
90'lar atmosferinin hâkim olduğu bu retro atari macera oyununda ailenin sahip olduğu çamaşırhanenin anahtarını alan Ashley olarak oynuyorsun. Geçimini aile geleneğini sürdürerek değil de başka yöntemlerle sağlamaya çalışıyorsun. Bu kapsamda burayı bir atari salonuna dönüştürmeyi planlıyorsun.
 
35 oyunun bulunduğu bu arcade makineleri ile gelirleri yöneterek daha fazla para kazanmaya çalışacaksın. Fakirlikten zenginliğine konseptine sahip bu oyunda her bir makinenin kendine özel oynanış mekanikleri, hikayeleri, görevleri ve ulaşılacak yüksek puanları bulunuyor. Her bir oyunda üst sıralarda yer alabilir, rekorlar kırabilir ve ismini altın harflerle yazdırabilirsin.
 
Arcade Paradise, 11 Ağustos'ta geliyor.  
 
- Cult of the Lamb (11 Ağustos)  
 
 
 
Massive Monster ve Devolver Digital tarafından oyunculara sunulacak olan zindan temelli aksiyon roguelike oyunu Cult of the Lamb ile sahte peygamberler ülkesinde kendi kültünüzü ortaya çıkarmaya çalışacaksınız. Ormanlara tapan sadık bir topluluk oluşturmak için gizemli bölgelere gidecek ve tek gerçek kültü oluşturmak için kendi fikirlerinizi yaymaya çalışacaksınız.
 
Oyunda sadece fikirlerinizi yaymayacak bir yandan da yeni yapılar inşa etmek için kaynakları toplayacak, bu kaynakları kullanacak, karanlık ritüeller gerçekleştirecek ve topluluğunuzun inancını güçlendirmek için vaazlar vereceksiniz.  
 
Bunun yanı sıra rastgele oluşturulmuş bir dünyayı keşfedecek, düşman ordularıyla savaşacak ve güçlerini özümsemek ve kültünüzün egemenliğini daim kılmak için rakip kült liderlerini alt etmeye çalışacaksınız.
 
Cult of the Lamb 11 Ağustos'ta çıkışını yapıyor.  
 
- Rollerdrome (16 Ağustos)
 
 
 
Ödül kazanan ve eleştirmenlerin beğendiği OlliOlli serisinin geliştiricisi Roll7 ekibi tarafından oyunculara sunulacak olan Rollerdrome, üçüncü şahıs aksiyon sporlarını temel alıyor. Benzersiz bir aksiyon deneyimi oluşturmak için yüksek düzeyde akıcı ve hareketli bir yapıyı oyunculara sunuyor.
 
Tek oyunculu bir üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu olarak karşımıza çıkan bu yapımda adrenalin pompalayacak ve bir yandan da eğlenceli bir deneyimi yaşayacaksınız. Burada çetin savaşlar olacak ve her kötü durum sağlığınızı etkileyecek. Bunun yanı sıra tarzınızla ön plana çıkmaya çalışacak çeşitli numaralar ve hareketler yaparak cephane kazanabileceksiniz.
Rollerdrom 16 Ağustos'ta geliyor.
 
- Way of the Hunter (16 Ağustos)  
 
 
 
Nine Rocks Games tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanacak olan Way of the Hunter tam bir avcılık deneyimini oyunculara sunacak. Macera nişancı ve keşif unsurlarının yer aldığı oyunda oyuncular tek başına veya çevrimiçi eşli modunda arkadaşlarıyla oynayabilecek.
 
Büyüleyici yaşam alanlarıyla ve birçok hayvan türünün yer aldığı bu oyunda bir av köşkünün sahibi olacak ve gerçek bir avcılık deneyimi yaşayabileceksiniz. Gerçekçi avcılık deneyimi için hayvanların davranış modelleri yeniden geliştirildi. Bunun yanı sıra oyunda hayvanların izlerini takip etme, kan izlerini analiz etme gibi birçok keşif unsuru da yer alacak.  
 
Oyunda 140 kilometre kareden oluşan iki büyük av bölgesi bulunuyor. Bunun yanı sıra gerçek balistik ve mermi fiziği yer alıyor.  
 
Way of the Hunter 16 Ağustos'ta geliyor.  
 
- Madden NFL 23 (19 Ağustos)
 
 
 
Amerikan futbolu serisi Madden NFL'nin yeni oyunu Madden NFL 23, yeni dinamikleri ve geliştirilmiş modlarıyla daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Oyunun beşinci sezonu ile beraber istediğin oyun içi pozisyonu seçerek temiz bir sayfa açacak ve yıllık sözleşmeler yapabileceksiniz. Seviye atlamanın da önemli olduğu bu oyunda haftalık aktiviteler de yer alacak. Buradaki performansınıza göre özelleştirilmiş ödüller kazanacaksınız.
 
Bu oyunda keşfedecek, personellerinizi yönetecek ve haftalık taktikler belirleyebileceksiniz. Her bir konuda söz sahibi olduğunuz oyunda baş antrenör gibi planlar yapacak ve stratejiler kuracaksınız. Güncellenmiş Takas Sistemi ile daha adil ve gerçekçi teklifler yapılacak. Böylece yıldız oyuncuların değerleri daha isabetli olacak.
 
Madden NFL 23, 19 Ağustos'ta geliyor.
 
- Saints Row (23 Ağustos)  
 
 
 
Uzun zamandır beklenen yeni Saints Row oyunu 23 Ağustos'ta çıkışını yapacak. Açık dünyasıyla ve sınırsız içerikleriyle ön plana çıkan oyun Deep Silver Volition tarafından geliştiriliyor ve Deep Silver tarafından yayınlanacak. Güneybatı Amerika'daki kurgusal bir şehir olan Santo Ileso'da geçecek olan bu yapım, oyunculara yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor.
 
Yeni Saints Row'da dostların Neeah, Kevin ve Eli ile geleceğin Mafya Babası olarak Saints çetesini kurmaya çalışacaksınız. Bunun yanı sıra Santo Ileso'nun sokaklarında kurduğun imparatorluğu büyütüp şehrin kontrolü için savaşacaksınız. Oyun, serinin en büyük haritasına sahip olacağı belirtiliyor.
 
Oyunda binlerce seçenek arasından sıfırdan başlayarak, en iyi karakter tasarımını yapabileceğiniz bir karakter tasarım sistemi de bulunuyor. Dişlerden dövmelerden, ağızdan makyaja, tüm cilt ve saç renklerinden, damarlara, seslere ve çeşitli ifadelere kadar her şeyi yeniden tasarlayabileceksiniz. Bu sistem Saints Row: Boss Factory adını alıyor ve ücretsiz bir paket olarak sunuluyor.
 
- Are You Smarter Than a 5th Grader? (23 Ağustos)
 
 
 
Yayıncı HandyGames ve geliştirici Massive Miniteam tarafından TV şovuna dayalı yarışma oyunu Are You Smarter Than a 5th Grader,  eğlenceli bir oyunu sunmaya hazırlanıyor. İçerisinde birçok esprinin yer aldığı bu bilgi yarışmasında çoktan seçmeli sorular, doğru yanlış soruları ve mini oyunlar yer alıyor. Bu yarışma ile 24 farklı konudaki yeterliliğinizi test edebilirsiniz. Zor bir soruyla karşı karşıya kaldığınızda, yardım için her zaman sınıf arkadaşlarınıza güvenebilirsiniz.
 
Hayvan bilimleri, kelime, matematik ve daha birçok alanda 6800'den fazla soru bulunan bu yapım, tamamen animasyonlu ve seslendirilmiş bir şekilde karşımıza çıkacak.
 
Are You Smarter Than A 5th Grader, 23 Ağustos'ta geliyor.   
 
Öne çıkan özellikler
 
- 1–8 oyunculu ortak çalışma testi oyunu
- 24 farklı konuda 6800'den fazla benzersiz soru
- Gösteri benzeri bir deneyim
- Tamamen İngilizce seslendirilmiş moderatörler ve sınıf arkadaşları
- Güzel bir şekilde oluşturulmuş 3D Stüdyo
- Uzun süreli katılım
- Açılabilir kozmetikler  
 
- Fallen Legion Revenants (23 Ağustos)
 
 
 
Yummy Yummy Tummy tarafından geliştirilen ve NIS America tarafından sunulacak olan Fallen Legion Revenants, aksiyon ve Japon rol yapma deneyimini içerisinde barındırıyor. Bu oyunda seçimleriniz birçok kişinin kaderini etkileyecek ve belirleyecek. Bu gerçek zamanlı aksiyon rol yapma oyununda tepede bulunan kalede yer alan düşmanları alt etmen gerekecek. Gerçek zamanlı savaş ve strateji seçeneklerinizi genişleten yepyeni bir GRID sistemini de bünyesinde barındıracak.
 
Pislikle kaplı bir dünyada yüzen bir kale, insanlığın son sığınağı olarak duruyor. Welkin Kalesi aşağıda bulunan tehlikelerden dolayı karantinaya alınırken, dünya veba hastalığı tarafından kırılıyor. Veba sebebiyle hayvanlar mutasyona uğruyor ve tehlikeli hale geliyor.
 
Kale duvarları içerisinde sıkı korunan politikacı Lucien, eski bir kitap keşfediyor. Bu kitapta mutasyona uğrayanların bilinçli askerlere dönüştürülebileceğini yazıyor. Oğlunu hayatta tutmak için için hortlak Rowena ile güçlerini birleştiriyor. İkisi de her ne kadar istemese de Welkin'i kontrol eden çılgın tiranı devirmek için bir anlaşma yapıyor.  
 
Fallen Legion Revenants'da yapacağınız seçimler, kaledeki olayları etkiliyor ve verdiğiniz her kararla kimin yaşayacağını veya öleceğini belirleyebiliyorsunuz. Rowena olarak düşmanlarınızı yok etmek için bir mangayı komuta edebiliyor ve yoğun gerçek zamanlı savaşlarla reflekslerinizi ve taktiksel becerilerinizi test edebiliyorsunuz.
 
Lucien olarak ise Simya Tarifleri ile iksirler ve diğer faydalı eşyalar üretebiliyor bunun yanı sıra kalede gezinmek ve sırları keşfetmek için gizli taktikler kullanabiliyorsunuz.  
Fallen Legion Revenants, 23 Ağustos'ta geliyor.
 
- I Was a Teenage Exocolonist (25 Ağustos)  
 
 
 
Northway Games tarafından geliştirilen ve Finji tarafından yayınlanacak olan seçimlerin önemli olduğu I Was a Teenage Exocolonist, yaşam simülasyonu deneyimini oyunculara sunacak.
 
İnsanlığın ilk güneş dışı kolonisinde büyüyen siz ve aileniz, tehlikelerin içerisinde atılan mülteci konumundasınız. Önünüzde türlü yaşam seçenekleri var: Bir mühendis olup bu gezegene modern teknolojiyi getirebilir ya da yabancı bitkileri yetiştirerek doğa ile uyum içinde yaşayabilirsiniz. Vertumna'yı çevreleyen devasa canavarlarla savaşmak mı yoksa gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sunmak mı? Bu tamamen sizin seçimlerinize kalmış.
 
Kararlarınız önemli olduğunu bu oyunda istersen ders çalışabilir veya bir enstrüman çalmayı öğrenebilirsin. Bunun yanı sıra maceraya atılmak istediğinde tehlikeli ormanları keşfe çıkabilirsin. Ergenlik dönemi beceriksizlik ve hatalarla dolu. Ancak öğrendiğiniz her şey sizi ve koloninizi daha güçlü yapacak. Hatalarınızdan ders çıkartmak bu oyunda önemli.
 
I Was a Teenage Exocolonist oyununda deneyimleyebileceğiniz 800 hikaye ve 250 savaş kartı yer alacak.  
 
I Was a Teenage Exocolonist 25 Ağustosta geliyor.
 
- SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE (25 Ağustos)
 
 
 
İster tek, ister arkadaşlarınızla heyecanlı mekanize savaşlarda düşmanları ezebileceğin bir çok oyunculu SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE, ARTDINK ve Bandai Namco Entertainment
tarafından oyunculara sunulacak. Çarpıcı görselleri ile dinamik animasyonla kombolu aksiyonu birleştiren bu yapım savaş alanının yakıp yıkıldığını görebileceksiniz.
 
Evren bozuluyor ve bunu düzeltmenin tek yolu sensin. Evrenin bozulan tarihini düzeltmek için filonu kuracak ve yola çıkacaksın. Büyük savaşların ve çarpışmaların meydana geldiği bu oyunda aksiyonu sonuna kadar hissedebileceksiniz. Break adı verilen tuhaf bozuklukların Gundam tarihini etkilediği oyunda her şeyi eski haline getirmek senin ve ekinini işi.  
 
Oyunda arkadaşlarınla oynayabileceğin çok oyunculu mod da bulunuyor. 2 arkadaşını yanına alarak daha eğlenceli bir deneyim yaşayabileceğiniz bu mod ile büyük çarpışmalara tanıklık edeceksiniz.  
 
SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE, 25 Ağustos'ta geliyor.  
 
- Earth Defense Force 6 (25 Ağustos)
 
 
 
Earth Defense Force 6, Earth Defense Force serisinin altıncı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Earth Defense Force 5'in doğrudan devamı niteliğinde olan bu yapım olaylardan üç yıl sonrasını konu alıyor. EDF 6, uzaylı Primer medeniyetinin bir kez daha istila ettiği, ölmekte olan bir Dünya'da geçiyor.  
 
Earth Defense Force 6, önceki oyunlarda yer alan düşman türlerini de içeriyor. Bunlar arasında Red Ants, Green Ants, Golden Ants ve Mother Monster yer alıyor. Bunun yanı sıra oyun, yeni düşman türlerine de ev sahipliği yapıyor. Yeni düşman türleri arasında Dev Android'ler, Dronlar, Dark Demons (Uçan ahtapot benzeri yaratık), Balık adamlar, Kruuls (Ahtapot benzeri uzaylılar) ve daha fazlası bulunuyor.
 
EDF 5'te bulunan dört sınıfın tamamı EDF 6 oyununda da yer alıyor. Ranger, Wing Diver, Air Raider ve Fencer, bu oyun ile beraber geri dönüyor.
 
Seride yer alan önceki oyunlara bakacak olursak bunlar arasında Monster Attack, Global Defence Force, Earth Defense Force 2: Invaders From Planet Space, Earth Defense Force 2017, Earth Defense Force 2025, Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despair, Earth Defense Force 5 ve son çıkacak olan Earth Defense Force 6 yer alıyor.
 
Earth Defense Force 6, 25 Ağustos'ta Japonya'ya çıkışını gerçekleştirecek. Batı sürümü henüz duyurulmadı. Ancak D3 Publisher oyunu, çıkışından kısa bir süre sonra batıya getirebilir.
Earth Defense Force 6, Sandlot tarafından geliştiriliyor ve D3 Publisher tarafından yayınlanacak.  
 
- Pac-Man World Re-Pac (26 Ağustos)
 
 
 
Sevilen platform oyunu Pac-Man World'ün yeniden yapımı niteliğinde olan Pac-Man World Re-Pac, Bandai Namco tarafından oyunculara sunulacak. Pac-Man World Re-Pac, PS1 için piyasaya sürülen 1999 Pac-Man World'ün sıfırdan yapılmış bir sürümü olarak karşımıza çıkacak. Oyunun Quest Modunu tamamladıktan sonra oyuncular orijinal Pac-Man oyununun kilidini açabilecek.
 
Pac-Man World Re-Pac'te Pac-Man doğum gününde eve geldiğinde Hayaletlerin Pac-Man'in ailesini ve arkadaşlarını kaçırdığını ve bunun yanı sıra partisini mahvettiğini görür! Pac-Man, ailesini ve arkadaşlarını kurtarmak için Ghost Island'ın altı bölgesinde maceraya atılmalı ve Ghosts'un patronu Toc-Man ile yüzleşmeli!  
 
Pac-Man World Re-Pac, 26 Ağustos 2022 tarihinde PS5 dışında Xbox One, Xbox Series X/S, PC ve Nintendo Switch için de çıkış yapacak.  
 
- Soul Hackers 2 (26 Ağustos)  
 
 
 
ATLUS tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından sunulacak olan Soul Hackers 2, Japon rol yapma deneyimini yaşatacak. Siberpunk bir Japon'ya geçen bu oyunda neon ışıkları altındaki bir dünyayı deneyimleyeceksiniz. Pusuda bekleyen karanlık tehditlerle dolu Dünyayı kıyametten kurtarmak sizin tek hedefiniz olacak.  
 
Aion ajanı olan Ringo olarak oynayacağınız bu yapımda düşmanlarınıza karşı beklenmedik saldırılar gerçekleştirebilecek ve ölümcül yetenekler kullanabileceksiniz. Bu tehlikeli yolda takım arkadaşları edinebilecek ve takımın ile güçlü bağlar kurabileceksiniz.  
 
Oyunda üç sürüm bulunuyor. Standart sürüm, Digital Deluxe Edition ve Digital Premium Edition. Her bir paketin farklı içeriği bulunuyor.
 
Soul Hackers 2 - Digital Deluxe Edition içeriği:
 
- Soul Hackers 2- Bonus Hikâye: The Lost Numbers
- Takviye Eşyası Paketi
- Ön Sipariş Bonusu - Persona 5 Phantom Thieves kıyafetleri
 
Soul Hackers 2 - Digital Premium Edition içeriği:
 
- Soul Hackers 2- Bonus Hikâye: The Lost Numbers
- Takviye Eşyası Paketi
- Bonus Demon Paketi
- Kostüm ve BGM Paketi
- Ön Sipariş Bonusu - Persona 5 Phantom Thieves kıyafetleri
- Mary's Maid Frock kıyafeti
- Ai-ho Demon
 
Soul Hackers 2, 26 Ağustos'ta geliyor.
 
- Destroy All Humans! 2: Reprobed (30 Ağustos)
 
 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Black Forest Games tarafından piyasaya sürülecek olan Destroy All Humans! 2: Reprobed ile Cyrpto, keşif yetkisiyle geri dönüyor. Uzaylı istilacı artık daha havalı durumda.
 
Bu oyunda kimyasal etkili ihtişamıyla özgür 60'ların tadını çıkarabilecek ve ana geminizi havaya uçuran KGB'den öcünüzü alabileceksiniz. Bunun yanı sıra esir almaya geldiğiniz insan türünün bazı üyeleriyle ittifak kurmanız gerekebilir.
 
Destroy All Humans! 2: Reprobed, 30 Ağustos'ta geliyor.  
 
 - Dusk Diver 2 (30 Ağustos)
 
 
 
Wanin International ile Justdan International ekibi tarafından oyunculara sunulacak olan anime temalı Japon rol yapma aksiyon oyunu Dusk Diver 2, artık batıya geliyor.
 
Oyunu hikayesi ise şu şekilde:
 
Hikaye, Yang Yumo adında bir kız ve sınıf arkadaşı Liu Yusha'nın yanlışlıkla Youshanding'e giderek bir maceraya atılmasıyla başlar.
 
Youshanding'e vardıktan sonra, Yumo ve Yusha, Kaos Canavarları tarafından saldırıya uğrar. Neyse ki burada bulunan savaşçı Leo tarafından kurtarılır. Ancak Yumo beklenmedik bir şekilde Ejderha enerjisinin gücünü elde eder. Olaylar burada tuhaflaşmaya başlar.
 
Dusk Diver 2, batıda 30 Ağustos'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapacak. Dusk Diver 2'nin fiziksel sürümünde oyunun bir kopyası, 44 sayfalık sanat kitabı, 17 parçalı resmi film müziği CD'si ve özel bir kart bulunacak.  
 
Aksiyon oyununun devamı Dusk Diver 2 ilk olarak Japonya ve Asya'da PlayStation 4 ve Switch için bunun yanı sıra dünya çapında Steam üzerinden PC için 24 Şubat'ta piyasaya sürüldü. Henüz batıda resmi olarak çıkış yayınlanmamasına rağmen oyunun şu anda mevcut tüm sürümleri İngilizce alt yazıları destekliyor.  
 
- F1 Manager 2022 (30 Ağustos)
 
 
 
Frontier Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan menajerlik ve yönetim oyunu F1 Manager 2022 oyuncuları cesur ve yeni bir çağda, yeni bir hikâye yazmaya davet ediyor. Oyunda takımını seçip yarışlara hazırlayabilir ve sezon boyunca üst sıralarda yer almaya çalışabilirsiniz.  
 
F1 Manager 2022 ile sıradaki yarışa hazırlanmak için arabalarına yeni parçalar takabilirsin ve araçlarını güçlendirebilirsin. Çeşitli pistlerde birçok avantaj elde etmek için mühendislik yaklaşımını kendin seçebilirsin.
 
Oyunda tüm seçimler sana ait olacak. Pit stratejisinden lastik ve sürücü seçimlerine kadar tüm kararlar senin elinde. Stratejilerini ve planlarını iyi yap ve ekibini zafere ulaştırmaya çalıştır.  
F1 Manager 2022, 25 Ağustos'ta PlayStation 5 dışında Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
- Tinykin (30 Ağustos)
 
 
 
Splashteam ve tinyBuild ekipleri tarafından piyasaya sürülecek olan Tinykin, bulmaca macera deneyimini oyunculara sunacak. Bu oyunda yüzlerce tinykin yakalayabilir ve onların eşsiz güçlerini kullanabilirsin.
 
Oyunda Milo adlı karakteri kontrol edecek ve Dünya'ya doğru yola koyulacaksınız. Ancak burada çok küçük olduğunu, herkesin gittiğini ve 1991'den bu yana bir gün bile geçmediğini öğreneceksin. Bu garipliği fark ettikten sonra gizemli tinykinler ile takım oluşturabilir ve onların eşsiz güçlerinden faydalanabilirsin. Tinnykinlerin yapacak çok özel şeyleri bulunuyor: Merdiven, köprü, patlayıcı ve çok daha fazlasını yapmak için kullanabilirsin.  
 
Oyunda karınca, arı ve diğer böceklerin kurduğu şehirleri keşfedebilir, gittiğin her yerin hikayesini öğrenebilirsin. Gittiğin bölgelerdeki yeni karakterlerle tanışarak onların hikayesine şahit olabilirsin.
 
Oyun sadece bunlarla sınırlı değil. Milo'nun minik sabun tahtasıyla etrafta kaykay yaparak eğlenebilir ve evin etrafında zıplayabilirsin. Hatta istersen etrafı dağıt.
 
Tinykin, 30 Ağustos'ta geliyor.  
 
- Exophobia (31 Ağustos)
 
 
 
Zarc Attack tarafından geliştirilen ve PM Studios tarafından yayınlanacak olan Metroidvania birinci şahıs nişancı oyunu Exophobia'da retro esintili bir deneyim yaşayacaksınız. Birinci şahıs nişancı oyununda heyecan verici silah yükseltmeleri ve güçlendirmeler ile daha güçlü hale geleceksiniz. Acımasız uzaylı ordularıyla istila edilmiş ve çökmüş bir uzay gemisini keşfedecek ve bu yolda mücadele edeceksiniz.
 
Düşman askerler tarafından ele geçirilen uzay gemisinde kendinizi bir anda yalnız bulursunuz. Uzay gemisi ekibinin yaşadıklarını parça parça ortaya çıkarırken, kızıl gezegende hayatta kalan son insanları bulmak için bir yanda da buraları keşfedeceksiniz Keşif yapmak kolay değil tehlikeler her yerde. Bu mücadele ve keşif yolculuğunda uzaylı silahınızı geliştirebilecek, düşmanlara aman vermeyecek, düşmanlarınızı sersemletebilecek ve daha fazlasını yapabileceksiniz.  
 
Bir nişancı oyununda fare tutuşunuz, nişangahın konumu ve refleksleriniz daima önem arz eder. Bu oyunda her düşman davranışını öğrenmeniz gerekecek ve hızlı tempolu aksiyon dolu savaşlarda çeşitli yetenekler sergileyebileceksiniz. Düşman gruplarını ortadan kaldırmak için silahınızı, reflekslerinizi ve çevrenizi kullanabileceksiniz.
 
Macera boyunca ilerlediğiniz her bir bölgede benzersiz düşmanlar bulunacak ve katlı bir uzay gemisini keşfedeceksiniz. Meraklı kaşifler için birçok sır içeren bu macerada istilaya uğramış laboratuvarlardan uzay gemisinin iç kısımlarına kadar ilerleyebileceksiniz. Özel silahınızı laboratuvara her götürdüğünüzde geliştirebilir ve yeni bir özellik kazanabilirsiniz. Bu yetenekler sizi savaşta büyük ölçüde güçlendirir ve önceden erişilemeyen alanların kilidini açar.
 
Exophobia'da her biri kendi stratejisine sahip, tehlikeli patron dövüşleri de dahil olmak üzere benzersiz saldırı modellerine sahip acımasız düşmanlar yer alacak. Oyunda birden çok kez öleceksiniz bu yüzden ilerlemenizi kontrol noktalarında kaydetmeyi unutmayın.
 
Exophobia, 31 Ağustos'ta geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun listeleri en çok oynanan oyunlar
Ağustos 2022'de Çıkış Yapacak PC Oyunları League of Legends 2022 Yaz Mevsimi’nde 7. Hafta Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

1.8.2022 13:43:52

0
Daha adam akıllı oyun yok millet forumda birbirini assın kessin.

BSC Misafiri

1.8.2022 10:59:41

+1
Şu oyunlara bak PS3 neslinden bile kötü görsellikteler..Arkadaş teknoloji hayvan gibi ilerledi şu donanımları adam gibi kullanan oyun yapmıyorlar..Hayaller Unreal engine demoları gerçekler gta san andreas..Siz 50 Tflops kart çıkartsanız ne yazar kullanan olmadıktan sonra...

BSC Misafiri

1.8.2022 10:59:27

0
İşte Konsolda oynayacağınız 8K oyunlar..asdasdasd Eminim bunlarda bile 8K desteği katmazlar..Anlamıyorum zaten neden katmıyorlar bu kadar basit oyunlarda bile oda ayrı bir olay..

BSC Misafiri

31.7.2022 21:25:24

0
oyunlara bak maşş hepsi birbirinden yeni nesil :D

mahsur kalan adam

31.7.2022 21:10:00

+1
Madden ve Saints Row haricinde büyük oyun yok Bunlar için ps5 almaya da gerek yok

Antikaruh

31.7.2022 19:59:38

+6
Şu oyunların tipine bak... God of War'lardan, Arma'lardan, Gears of War'lardan, Fable'lardan, Killzone gibi tablolardan nerelere geldik... Acaba ileride nasıl oyunlar olur, çılgın görseller sunarlar, dehşet mehşet oynarız derken çözünürlüğünü kıssan Sega-Mega Drive'a konuk olacak oyunlar 10-12 Tflops'luk konsolları, 20-30 tflops'luk PC'leri süsler oldular. Bağımsız oyun yapımı, gelişen ve kolaylaşan oyun motoru kütüphaneleri sayesinde basit küçük oyun yayımlamanın kolaylığı, steam'in kullanıcı tabanı derken AAA oyun oynayamaz olduk. Daraldım yine, dilimin altına iki aspirin atayım...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Listeleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız