Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activison'ın yeni oyunu Crash Team Rumble 20 Haziran'da geliyor

 
Toys for Bob (Activison'a bağlı) tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak olan çevrimiçi, çok oyunculu, aksiyon oyunu Crash Team Rumble, 20 Haziran'da geliyor. Crash Bandicoot evreninde geçecek olan bu yapım içerisinde eğlenceli bir oyun deneyimi bizleri bekliyor olacak. Oyun içerisinde kendimize ait bir takım kurabilecek, bu takıma kendi arkadaşlarımızı çağırabilecek ve çok oyunculu mod içerisinde kendimizi geniş bir arenaya atabileceğiz. İkonik evren içerisinde karşımıza çeşitli düşmanlar çıkabilecek, bu düşmanlarla beraber kapışabilecek ve onları alt etmeye koyacağız
 
İkonik karakterlerin kontrolünü elimize alacağız

Oyun içerisinde bu evrende yer alan farklı farklı ikonik karakterlerin kontrolünü ele alacak ve bu karakterlerle beraber bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan ise aksiyon içerisine dalış yapabileceğiz. Oyunda her bir karakterin kendine özgü yapısı, animasyonları ve becerisi bulunacak. Bu karakterlerin özelliklerinden ve becerilerinden yararlanarak da karşıdaki tehlikeleri alt etmeye çalışacağız. Oyunda her oyuncu kendini takım arkadaşını korumaya çalışırken takımlar ise birbirine güç mücadelesinde bulunacak. Bu güç mücadelesi içerisinde hangi oyuncular hayatta kalırsa ve daha çok çalışırsa oyuncuların sahip olduğu takım bu arenanın galibi olacak.
 
 

Eğlenceli bir deneyim elde edebileceğimiz bu ekip tabanlı çok oyunculu aksiyon oyunu içerisinde toplamda 4 kişilik bir takım kurabilecek, bu 4 kişilik takım içerisinde kendi arkadaşlarımızı davet edebilecek ve bu arkadaşlarla beraber mücadeleye başlayabileceğiz. İstersek rastgele oyuncularla beraber eşleşebilecek, bu oyuncularla takım kurabilecek ve onlarla beraber mücadeleye atılabileceğiz. İstersek de yanımıza kendi arkadaşlarımızı ve yakınlarımızı çağırabileceğiz. Bu tamamen size kalmış durumda. Çevrimiçi mod içerisinde 4'e karşı 4 savaşlar verebilecek, bu savaşlarla beraber rakip takımı alt etmeye çalışacağız. Oyunda ne kadar çok rakip takımı alt edebilirsek o kadar çok ödülün sahibi olabilecek ve yeni içeriklerin kilidini açabileceğiz.

Oyun içerisinde farklı farklı arenalara atılabilecek ve bu kapışabileceğimiz arenaların her birinin kendine özgü teması atmosferi ve yapısı bulunacak. Bu arenalarda eğlenceli dakikalar geçirebileceğiz ve karşı takımda yer alan rakip oyuncuları da bir yandan geçmeye çalışacağız. Farklı farklı hamleler yapabileceğimiz ve farklı beceriler sergileyebileceğimiz bu yapım içerisinde eğlencenin dozu her zaman üst seviyelerde olacak. Oyunda bir yandan iyi kahramanlar yer alırken diğer yandan ise kötü düşmanlar bulunacak ve bu karakterleri istediğimiz şekilde takımımıza alabilecek ve bu şekilde mücadeleye başlayacağız.
 
 

Oyunda yapabileceğimiz farklı farklı hamleler bulunacak ve bu hamlelerle ve becerilerle beraber rakipleri geçmeye çalışacağız. Oyunda sağa sola doğru hamle yapabilecek, yerden kayabilecek, zıplayabilecek ve düşmanların üzerine bir darbe indirebileceğiz. Dolayısıyla oyun içerisinde yapabileceğimiz farklı farklı eylemler bulunacak ve bu eylemlerle beraber rakip takımdaki oyuncuları geçebileceğiz. Bir yandan iyilerin ve bir yandan kötülerin kapıştığı oyun içerisinde her bir karakterin kendine özgü becerileri bulunacak ve becerilerimizi ne kadar iyi kullanırsak o kadar çok ödülü sahibi olacağız.
 
Amacımız meyveleri toplamak 

Oyun içerisinde aslında tek bir amacımız bulunacak ve bu amaç içerisinde de Wumpa adlı meyveyi ilk toplayan takım olmak yer alacak. Wumpa adlı meyveyi toplamaya çalıştığımız bu mücadelede en çok toplayan takım kazanacak ve bu amaç doğrultusunda çeşitli eylemler yapabilecek, rakip takımı geçmeye çalışacak ve onlarla beraber mücadeleye koyulacağız. Dolayısıyla oyundan bir yana rakip takımdan daha  hızlı hareket etmeye çalışırken diğer yandan ise onlarla beraber kapışabilecek ve aksiyon dozu sürekli artış gösterecek.
 
 

Oyun içerisinde 4'e karşı 4 mücadele verecek, rakip takımla beraber mücadelelere girişebilecek, yukarıda bahsettiğim meyveyi ele geçirmeye çalışacak, kendimizi savunacak ve kendi takım arkadaşlarımıza yardım etmek için çeşitli hamlelerde bulunacağız. Oyun içerisinde haritanın çeşitli kritik noktaları ve kilit noktaları bulunacak. Bu noktaları ele geçirmek için çeşitli hamleler yaparak buralara hakim olabileceğiz. Stratejik olarak kullanabileceğimiz bu noktalarla beraber kendi becerilerimize ve yeteneklerimize ortaya dökeceğiz. Bu yeteneklerle ve becerilerle beraber de rakip takıma karşı üstün hale gelecek ve böylece onları alt edebileceğiz. Rakip takımları geçtikten sonra farklı farklı rakip oyuncularla beraber kapışabilecek ve onları da yenerek daha fazla ödülünü içeriğin sahibi olabileceğiz. Oyun içerisinde ne kadar çok mücadele kazanırsak o kadar çok kendimizi geliştirebilecek ve bu oyun içerisinde farklı farklı öğelerin sahibi olabileceğiz.
 
Oyun içerisinde kendi takım arkadaşlarımla beraber geniş bir arenaya atılabilecek, bu arena içerisinde yine platform unsurları bulunacak ve platform unsurları ile beraber farklı farklı noktalarda hamleler yapabileceğiz. Oyun içerisinde bu harita ve arenada sağda solda farklı hamleler yapabileceğimiz unsurlar ve sandıklar bulunacak. Bu sandıkları toplayabilecek ve içindeki meyveleri kendi hanemize yazdırabileceğiz. Bunun dışında yine toplayabileceğimiz çeşitli meyveler bulunacak ve bu meyveleri toplayarak skorlar elde edebileceğiz.
 
 

Crash Team Rumble içerisinde ne kadar çok meyve toplarsak o kadar puan kazanabilecek k ve ödüllerin kilidini açabileceğiz. Bu meyveleri topladıkça ana merkeze doğru iletebilecek ve daha sonra tekrardan o meyveleri toplamaya koyulacağız. Oyun içerisinde farklı farklı modlar bulunacak ve her mod içerisinde yapabileceğimiz hamleler ve amacımız değişiklik gösterecek. Dolayısıyla oyunda bu amaç doğrultusunda rakip takımla beraber kapışabileceğiz.

Oyunda bulunduğumuz arenada bir yandan meyveleri toplamaya çalışırken diğer yandan ise karşımıza çıkan rakip oyuncuları alt etmeye çalışacak ve kötüleri buradan def etmeye koyulacağız. Yine kullandığımız karakterlerin her birinin kendine özgü becerileri bulunacak ve bu becerileri de bu harita içerisinde kullanabileceğiz. Örneğin Crash adlı karakteri alırsak sağda solda dönebilecek, yerden hızlı bir şekilde kayabilecek ve çok çevik bir şekilde hareket edebileceğiz. Oyunda her meyve topladığımızda ve bu meyveleri ana merkezi doğru ilettiğimizde tekrardan haritada meyve kutuları çıkacak ve bunları topladıkça daha fazla skor elde edebileceğiz.
 
 

Oyunda topladığımız meyvelerin sayısı yukarıda yazacak ve hem mavi hem de kırmızı takımın ne kadar çok meyve topladığını ve bu meyveleri ana merkeze doğru yolladığını görebileceğiz. Dolayısıyla oyunda en çok skor elde eden ve en çok meyve toplayan takım kazanacak. Oyunda bir yandan kendi takım arkadaşlarımızla beraber hızlı bir şekilde bu meyveleri toplarken diğer yandan ise karşımıza çeşitli kötüler çıkacak ve kötülerle beraber kapışabileceğiz. Bunlar haritanın sağında solunda ve kilit noktalarında bulunacak. Dolayısıyla onlara hem çarpmadan hem de platformdan aşağı düşmeden bu işi halletmeye çalışacağız.
 
 

Oyunun şu ana kadar birçok oynanış videosu yayınlandı aşağıya yaklaşık 10 dakikalık bir oynanış videosunu sizler için bırakacağım. Bu oynanış videosu içerisinde oyunun bir modu gösteriliyor ve bu mod içerisinde de yukarıda bahsettiğim içerikler bizlere aktarılıyor. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve Crash evrenine hakimseniz bu yapıma bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun 20 Haziran tarihinde PlayStation 4 Xbox One ve yeni nesil konsollara çıkışını gerçekleştirecek.
 
Oynanış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crash Bandicoot: On the Run! Crash Bandicoot Mobil Oyunu King iOS Android
Duygusal bir hikayeye sahip yürüme simülasyonu Inner Ashes 30 Haziran'da geliyor Fallout 3 için yeni HD doku paketi yayınlandı: Binlerce doku daha iyi görünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

17.5.2023 14:21:23

+1
Bu değilde umarım Spyro yapım aşasmasındadır.Online sevmiyorum arkadaş.

BSC Misafiri

15.5.2023 09:51:45

+1
Gameplay hiç eğlenceli durmuyor. Görüntüler olmadan önce oyunun ismi duyurulduğunda "Acaba Crash Bash gibi bir şey gelir mi?" diye bir anlığına heyecanlanmıştım ama sırf online oyun yapalım kafasında saçma sapan bir oyun geliyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot: On the Run!
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız