Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 3 için yeni HD doku paketi yayınlandı: Binlerce doku daha iyi görünüyor

 
 
Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulan kıyamet sonrası temayı yansıtan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout 3 için yeni bir HD doku paketi yayınlandı. Fallout 3 HD Overhaul adlı bu paket 1K çözünürlükten 8K'ya kadar değişen yeni ve geliştirilmiş HD dokuları oyuna dahil ediyor. Bu mod, Fallout 3 dünyasında yer alan binlerce dokuyu değiştirerek daha iyi ve daha yüksek çözünürlüklü yapıları bizlere aktarıyor.
 
Yeni mod üst düzey bir görüntü sağlıyor
 
 
 
Dönem dönem yeni modların paylaşıldığı Fallout 3 için yayınlanan bu en yeni doku paketi yaklaşık olarak 6 GB boyutunda. Bu mod oyundaki dokuları AI teknikleriyle beraber daha iyi bir duruma getiriyor ve oyunculara yüksek çözünürlüklü görüntüyü aktarmayı hedefliyor.  
 
Doku paketinin görüntülerini de aşağıdan görebilirsiniz ve paket hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ek olarak bu pakete ulaşmak için aşağıdan linke tıklayabilirsiniz:
 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Fallout 3 doku paketi mod Fallout 3 HD Overhaul
Activison'ın yeni oyunu Crash Team Rumble 20 Haziran'da geliyor CoD: Black Ops 4'ün iptal edilen tek oyunculu modundan görüntüler yayınlandı

BSC Misafiri

14.5.2023 22:37:22

0
Ama ben o göz kanatan yeşil atmosferi ile oynamazsam kendimi Fallout 3 oynuyormuş gibi hissetmem :) Şaka bi yana güzel duruyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 3
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız