Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Acar Hayalet iOS Yolunda !

Hayaletimizle çeşitli nesnelerin içine girerek bulmacaları çözmeye çalışmak oldukça keyifliydi.
 
     Dikkat ettiniz mi bilmem, Capcom şu sıralar GBA ve Nintendo DS'de büyük üne kavuşmuş popüler oyunlarını iOS platformuna transfer ediyor. Bu seferki oyunumuz, geçtiğimiz yılın sıradışı yapımlarından Ghost Trick. Nintendo DS platformuna özel çıkmış olan ve bir hayaletin "hayalet" özelliklerini kullanarak bulmacaları ve cinayetleri çözdüğümüz oyun, Türkiye'de ne kadar ilgi gördü bilinmez ama özellikle yabancı ülkelerde dişe dokunur övgüler aldı.
 
    Ace Attorney serisini yapan ekibin imzasını taşıyan Ghost Trick: Phantom Dedective, yarından itibaren iOS platformlarında yayınlanacak. NeoGAF forumlarına bakılırsa, oyun çoktan Yeni Zelanda'nın App Store'unda yer etmiş.  Oyun iOS işletim sistemi uygulamasına sahip iPhone 3GS ve üstü telefonların yanı sıra iPad - iPad 2 cihazlarında çalışacak ancak Android için henüz bir açıklama yok. Oyun satışı fiyatı ise 5 pound olarak belirtiliyor. Şayet oynamadıysanız ve oyunu almayı düşünüyorsanız incelememize bir göz atın !

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer ghost trick phantom detective capcom nintendo ds nintendo ds lite nintendo ds xl ios iphone 3GS iphone 4 iphone 4S
Crytek Online Oyun Servisi GFACE'i Duyurdu Disney, El Shaddai'nin Dağıtımcısını Satın Aldı

ozqur546

3.2.2012 00:10:24

0
şuan Türkiye appstore'da var 338 mb büyüklüğünde ve free
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost Trick : Phantom Detective
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız