Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek Online Oyun Servisi GFACE'i Duyurdu

GFACE yapısı ve içeriğiyle oyuncu kitlesini cezbedebilir.
   Daha önce Crytek tarafından alınan isim haklarından birisi olan GFACE'in sırrı ortaya çıktı. Her platformdan oyuncuları bir araya getirmeyi amaçlayan sosyal bir ağ bağlantısı olan GFACE şu an kapalı beta aşamasında.
 
"Büyük fikirlere sahip küçük bir grup" tarafından geliştirilen GFACE, Crytek tarafından büyük destek görüyor. Zaten fikri ortaya atan ekip de Crytek'in kendi elemanları.Tıpkı Battlelog gibi browser'da çalışacak olan sistem, "yüksek kalitede medya paylaşım servisi" olarak tanımlanıyor. Arkadaş listenizi oluşturabileceğiniz, videolu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bu sistem, OnLive'a benzer bir şekilde size site üzerinde oyunları stream etme imkanı tanıyacak. Arkadaş listesi ve medya izleme fonksiyonların tasarımı ise kaynaklara göre Xbox Live'ı andırıyor.
 
 
 
    GFACE'in destekleyeceği bir diğer konu başlığı ise geleneksel 3D  FPS oyunlar. Bu alanda ise yayınlanacak olan ilk oyun Crytek'in free-to-play shooter'ı  Warface. GFACE tanıtımında yer alan resimlere bakılırsa Warface aynı anda 3 farklı platformda oynanabilecek. Örneğin PC oyuncuları FPS olarak görevlerine devam ederken iPhone oyuncuları hava desteği sağlayacak, tabletlet oyuncuları ise bir komutan gibi kuş bakışı bir açıdan bakarak oyuna yön vermeye çalışacak.
 
     Oyun desteğinin yanı sıra Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde yer alan içeriklerin de GFACE'e oturtulma aşamasında. Aşağıdaki oynatıcıdan GFACE'e ait tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Crysis 2 PC PS3 Xbox 360 Crytek Cevat Yerli FPS GFACE GFACE detaylar GFACE nedir
BF3 ve FIFA 12 10'ar Milyonluk Barajı Geçti Acar Hayalet iOS Yolunda !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quadhros

2.2.2012 21:47:01

0
Crysis 3 ile birlikte tam sürüm açılır..

SOLID SNAKE

2.2.2012 16:17:25

0
Gerçekten Harika ötesi bir Sistem etmişler, Tamamiyle Açılması için sabırsızlanıyorum.

turbo-powwer

2.2.2012 14:03:56

0
Fikir güzel beklemedeyiz.

fatality1907

2.2.2012 11:45:01

0
Bsc mobil surume girince forum sayfası cıkıyor. Zahmet olmassa bi duzeltin

Farwynd

2.2.2012 10:55:00

0
Taa Crysis 2 çıkmadan önce Crytek sayfasında hala geliştirilmekte olduğu yazıyordu ve bana büyük bir şey yapıyorlarmış gibi gelmişti. Evet, fikir cidden güzel.

TyLn75

2.2.2012 10:26:03

0
Oyun desteğinin yanı sıra Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde yer alan içeriklerin de GFACE'e oturtulma... Gerçekten güzel göküyor umarım çoğu kişi memnun kalır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 2
+ TAKİBE
AL
243 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız