Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ABD'de Gündeme Gelen Loot-Box Yasağı FIFA 20 İçin Kabus Olabilir

 
Bir süredir büyük tartışmalara sebep olan loot box'lar oyun içi parayla veya gerçek parayla satın alınabilen, içlerinde ne çıkıp ne çıkmayacağını hiçbir zaman kestiremediğimiz paketler sunuyor.
 
Bu yılın ocak ayında EA Games Belçika'da da birçok tartışmaya sebep olan loot box'ları  kaldırmak için bazı adımlar attı. Bununla birlikte Amerika hükümeti de bu loot box'ları yasaklayan bir sonraki ülke olabilir. ABD Senatörü Josh Hawley Çocukları Kötü Amaçlı Oyunlardan Koruma Yasası ile bazılarının desteğini aldı.  
 
Bunun faturasını ise büyük miktarda EA Games ödeyecek nitekim FIFA Avrupa'da da çok popüler olmasına rağmen, firmanın en büyük pazar payı Amerika'da bulunuyor. (FIFA 12'deki hesaplamalara göre 2,6 milyon Amerikalı FIFA oynuyor.) 
 
Amerikan Senatosu haksız da sayılmaz, nitekim nadir oyuncu bulma ümidiyle açılan kartlardan bu tür özel oyuncuları bulma şansı çoğu zaman %1'den daha düşük.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DoubleJump FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019 loot box ganimet kutusu Amerika
Death Stranding ‘Heartman’ Fragmanı NHL 20'nin Açık Betası PS4 ve Xbox One İçin Resmen Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

29.7.2019 00:50:10

0
Toptan yasaklasalar sunlari da kurtulsak. Bir ps2, ps3 donemi ohunculuguna, oyunlarina bakiyorum, bir de su doneme. Adamlar zaman kazandiricidan tutun da oyundaki yukseltmelere kadar sacmaliyorlar. Kartla modifiye edeceginiz need for speed yaptilar utanmadan.

iamburak

28.7.2019 20:46:09

0
FIFA ile lootbox ne alaka

kaplan3461

28.7.2019 14:34:11

0
Bu şekilde oyun oyunluktan çikar ticari kumara döner herkes bu şekilde içerik olan oyunlara karsiyim icerigine para veril bedava oyunu parali hale getirmek o oynayan cocuklara insanlara zarar akli basinda biri vermez para

BSC Misafiri

28.7.2019 14:12:47

0
ABD ortaklı bir şirket EA, ne bekliyordunuz ki.

-Dark Poison-

28.7.2019 13:50:57

+1
Ingiltereden cikan skandal karadan sonra benim de umudum yok.Oyunlari sanal kumarhaneye cevirdiler .Yazik gercekten.Ebeveynler dikkatlinolmali kesinlikle.Cok inceden inceye sogusleme ve kumar bagimliligina benzer bagimlilik yapici nero pazarlama teknikleri var cogu oyunda.

Mütercim Bey

27.7.2019 21:15:05

0
EA Sports para mı yediriyor ne yapıyorsa İngiltere'den sonra Amerika da kumar değil şeklinde hüküm verir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız