Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

70'ten Fazla Guerrilla Games Geliştiricisi Death Stranding Üzerinde Çalışmış

 
Death Stranding, Horizon Zero Dawn geliştiricisi Guerrilla Games'in oyun motoru Decima ile geliştirildi ve Guerrilla Games oyun motoru dışında da oyuna büyük katkıda bulunmuş.
 
Video Games Chronicle'ın haberine göre, 70'ten fazla Guerrilla Games geliştiricisi Death Stranding üzerinde çalışmış. Çevre tasarımı, animasyonlar, görsel efektler, sinematikler, ses ve daha birçok kısımda Kojima Productions'a yardımcı olmuşlar.
 
Çalışanlar arasında Guerrilla Games baş oyun programcısı Tommy De Roos, baş yapay zeka programcısı Arjen Beij, sanat yönetmeni Jan-Bart Van Beek, baş çevre tasarımı sanatçısı Kim Van Heest, baş ışıklandırma sanatçısı Roderick van der Steen, baş animatör Bart Wijsman, kıdemli görev tasarımcısı James Kneuper ve daha pek çok isim yer alıyor.
 
Death Stranding 8 Kasım'da PlayStation 4 için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak. PC versiyonu 2020 yazının başlarında çıkacak. Çıkış fragmanına buradan, inceleme puanlarına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
Fire Emblem: Three Houses'ın Satış Sayısı Açıklandı Nioh 2'nin Açık Betası Başladı ve Yeni Görseller Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.11.2019 23:25:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İyi yapmış da oyunun %80'i bildiğin kargoculuk çıktı. Hani pek işe yaramamış..
tüm oyunlarda böyle değil mi? belli bir alanda gez, karşına çıkan rakiplerle kapış, hikaye aksın. Çevreyle ve düşmanla mücadele gayet çeşitli görünüyor

BSC Misafiri

1.11.2019 17:15:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Raising Kratos Decima Motorunu bir üst seviyeye taşımış gerçekten. Gösterdikleri yerler sanki PS5 kalitesinde gibi. :) Az bir ekip ile bu denli büyük bir yapıtın ortaya çıkması gerçekten güzel. 2. Oyununda artık tamamen oturmuş ve daha da ileri düzey bir oyun gelecektir Kojima'dan. :)
Hocam bir kerede politik cevap vere ya. Bir şeyi de eleştirdiğini bunu başarabildiğini görelim. Merak etme bir şey olmuyor, korkacak bir durum yok yani.

BSC Misafiri

1.11.2019 16:58:41

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Raising Kratos Decima Motorunu bir üst seviyeye taşımış gerçekten. Gösterdikleri yerler sanki PS5 kalitesinde gibi. :) Az bir ekip ile bu denli büyük bir yapıtın ortaya çıkması gerçekten güzel. 2. Oyununda artık tamamen oturmuş ve daha da ileri düzey bir oyun gelecektir Kojima'dan. :)
Hocam buna şaşırmadım. Çevrede yer şekilleri dışında obje yok tüm gücü belli bir odağa kullanmışlar. Bir miktar güzel ama neden güzel durumu var. Az değil hocam toplarsan 170 kişi çalışmış.

A r c h A n g e L.

1.11.2019 15:25:04

+1
Decima Motorunu bir üst seviyeye taşımış gerçekten. Gösterdikleri yerler sanki PS5 kalitesinde gibi. :) Az bir ekip ile bu denli büyük bir yapıtın ortaya çıkması gerçekten güzel. 2. Oyununda artık tamamen oturmuş ve daha da ileri düzey bir oyun gelecektir Kojima'dan. :)

BSC Misafiri

1.11.2019 14:13:20

0
Herkese hitap etmeyen bir koyun ama hikaye ve oyunculuk görmek isteyen mutlaka almalı gibi bir durum çıkmış genel olarak.

BSC Misafiri

1.11.2019 14:13:10

+1
İyi yapmış da oyunun %80'i bildiğin kargoculuk çıktı. Hani pek işe yaramamış..

TncyKrmn

1.11.2019 14:02:02

0
Oyunun bir yerinde , Horizon Zero daki kafası helikopter pistine benzeyen dinozorumsu robot (Tallneck) önümüzden geçiyordu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız