Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

4A Games: Yeni Nesil Konsolların Henüz Açıklanmamış Özellikleri Hakkında Daha Çok Heyecanlıyız

 
Metro Redux Switch versiyonu hakkında Eurogamer ile röportaj gerçekleştiren Metro serisinin geliştiricisi 4A Games yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X'e de değindi.
 
Stüdyonun teknolojiden sorumlu başkan Oles Shishkovstov ray tracing ile ilgili olarak "Ray tracing teknolojisine tam olarak girmiş durumdayız, eski usul yolla kodlamayı ve teknikleri tamamen bırakıyoruz. Bu konuda çok fazla deney yaptık ve şu ana kadar ortaya çıkan sonuçlar muhteşem. Teknolojiyi gelecek projelerimizde nasıl uyguladığımızı görmek için beklemeniz gerekecek." dedi.
 
Oles Shishkovstov ayrıca "yeni nesil konsollarda henüz oyunculara ve basına duyurulmamış özellikler hakkında daha çok heyecanlıyız" diye de ekledi. 
 
Geçtiğimiz ay Sony Interactive Entertainment Başkanı ve CEO'su Jim Ryan da benzer olarak "PlayStation 5'i önceki konsollardan ayıracak daha fazla benzersiz özellik olacak. En büyük farklılıklar henüz duyurulmadı." demişti.

Yeni nesil konsollar bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Metro Edoxus 4A Games Yeni Metro Oyunu Dmitry Glukhovsky
Transformers: War For Cybertron Trilogy: Siege Animasyon Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı Marvel's Spider-Man Advanced Kostüm Figürü Tanıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

24.2.2020 16:17:31

0
Exodus gibi bir oyun yapcaklarsa hic beklemeyin derim :))) Allahtan Stalker 2 geliyor.O gizemli havayi tekrar yasiycaz :)))

NOR0C

24.2.2020 16:11:36

0
Yeni Metro'yu sabırsızlıkla bekliyoruz umarım çok fazla geliştirme süreci uzamaz.

speddy12

24.2.2020 11:43:27

0
Bekliyoruz yeni metroyu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro Exodus
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız