Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3v3 Shooter Oyunu Rocket Arena'nın Yeni Fragmanında Haritalar Tanıtılıyor

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Final Strike Games, 3v3 shooter oyunu Rocket Arena için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı ve oyunda bulunacak 10 harita kısaca tanıtılıyor.
 
Oyun hakkında:


Kuralların roket yakıtıyla yazıldığı bir dünyaya hoş geldiniz.

Aksiyonun bir an bile durmadığı, patlayıcı 3’e 3 nişancı oyunu Rocket Arena’da roketler konuşuyor. Arenanın hakimi ve şampiyonu olmak için kahramanınızın özel roketlerine ve yeteneklerine hakim olun! Kendilerine özgü güçlere sahip çeşitli kahramanlardan oluşan ve sürekli büyüyen kadroya göre stratejinizi şekillendirin. Takımınıza göre yeni stratejiler ve taktikler geliştirin, çok çeşitli dinamik haritaları keşfedin ve roketle oynamanın gerçek derinliğini görün. Uçup gitmeye hazır mısınız?

Roket Yakıtlı Kahramanlar
Her biri kendine özgü kişiliklere, hikayelere ve rekabetlere sahip fantastik kahramanlardan oluşan ve sürekli büyüyen kadroyu keşfedin. Kahramanınızın güçlü yeteneklerine ve özel roketlerine hakim olarak takımınızdan en iyi şekilde faydalanın.

Ölüme Meydan Okuyan Aksiyon
Ölümden bahsetmek yok çünkü Rocket Arena’da ölemezsiniz! Çok fazla darbe aldığınızda arenanın dışına gönderilirsiniz ama aksiyonun dışında kalmazsınız. Roketinizle tekrar gelin, etrafı gözlemleyin ve çatışmaya geri dönün.

Yeni Stratejik Derinliklere (ve Tepelere) Ulaşın
Roketlerin kullanımı kolay, ustalaşması zordur. Doğru zamanda kaçınmayı, hedef almayı, Rocket Magnet, Trip Mine ve Speed Boost gibi ögeleri ve cihazları zamanlamalı kullanmayı öğrenerek savaşın gidişatını değiştirin. Roketinizle tek vücut olup arenada üstünlük kurun.

Cesaret İsteyen Yeni Dünyayı Keşfedin
Crater dünyası, The Gemstone Jungle’ın tropik harabelerinden yüksek teknolojili ve ütopik Boom City’e kadar birçok egzotik bölgeye ev sahipliği yapar. Her haritada keşfedilmeyi bekleyen gizli numaralar, tuzaklar ve hikayeler var. Zıplamak, tırmanmak ve çevreyi keşfetmek için roketlerinizi kullanın. Olasılıklarla dolu bu dünyada roketlerinizi alıp uçuşa geçin!

Kahramanlarınızı Geliştirin
Kahramanlarınız için sınır yok. Kahramanlarınızla oynayacağınız her karşılaşma, onlara deneyim, Roket Parçaları, Totem Parçaları ve görünümlerini özelleştirmek için kullanabileceğiniz şık kıyafetler kazandırır. Oynadıkça açacağınız güçlü nesneleri birleştirerek, eşleştirerek ve seviyelerini yükselterek kahramanlarınıza etkileyici yeni istatistik takviyeleri ve etkiler kazandırın! Rocket Championship Tour’da üstünlük kurmak için her avantajı değerlendirmelisiniz.

Oyunu Değiştirin
Oynamanın birçok yolu var. Klasik 3’e 3 rekabetçi aksiyon oyunu için Knockout’a girin veya RocketBots’a karşı ısının ve favori kombolarınızı test edin. Rocketball’da gol atma mücadelesi verin, Mega Rocket’ta bölgeleri kontrol edin ve Treasure Hunt’ta altın avına çıkın. En iyilerle roket rokete yüzleşmeye hazır olduğunuzda Ranked Play’e girerek kendinizi herkese kanıtlayın. Haydi Roketleyelim!

 
Rocket Arena 14 Temmuz'da cross-play desteğiyle birlikte PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'de standart sürümü 219 TL ve Mythic sürümü 279 TL. 

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rocket Arena fps çok oyunculu free to play f2p ücretsiz 3vs3 aksiyon
30'dan Fazla Bağımsız Oyunun Kutulu Sürümü Duyuruldu Dual Universe Betası Ağustos'ta Başlıyor, Aylık Abonelik Gerektirecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket Arena
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız