Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

25 Yıllık Strateji Oyunu Master of Magic Yeni DLC'si ile Birlikte Steam'de Yayınlandı

 
Fantezi 4X strateji oyunu Master of Magic ilk olarak 1994 yılında çıkışını gerçekleştirmişti. Bazı büyük oyun hataları sebebiyle zor bir çıkış yapmış olsa da şu anda tüm zamanların en iyi 4X oyunlarından biri olarak kabul ediliyor.
 
Oyun daha sonra GOG'da yayınlandı ve geçtiğimiz yıl Slitherine'in oyununun yayıncılık haklarını satın almasıyla birlikte oyunun yönetmeni Ian McNeil yeni bir içeriğin sinyalini vermişti.
 
Bugün itibarıyla da oyun yeni indirilebilir içeriği Caster of Magic ile birlikte Steam'de yayınlandı.
 
Master of Magic güçlü bir sihirbazın kontrolünü üstlenerek birliklerinizi yönettiğiniz ve büyülü düşmanlarınızın üstesinden gelmeye çalıştığınız bir 4X strateji oyunu. 25 yılı aşkın bir sürenin ardından oyun büyük ölçüde geliştirilmiş bir yapay zeka ve 200'den fazla büyü içeren ilk resmi güncellemesi ile birlikte tekrar aramızda. 
 
Caster of Magic indirilebilir içeriği yeni büyüler, birimler, binalar, sihirbaz özelleştirme ve diplomasi sistemlerinde iyileştirmeler, daha zorlayıcı yapay zeka, daha fazla zorluk seviyesi ve daha fazla harita oluşturma seçeneği getiriyor.
 
İndirilebilir içerik aslında Seravy tarafından geliştirilen bir moda dayanıyor. Artık ücretsiz değil ve geliştirici ekip elde edecekleri gelir ile oyunu ileride desteklemeye devam etmeyi umuyor.
 
Ana oyun 11,50 TL ve indirilebilir içerik 6,20 TL fiyattan satışta.
 
Steam sayfası:

Bu haberin bağlantısı
URL
Master of Magic Slitherine SimTex Fantezi 4X strateji oyunu Steam
Sonic the Hedgehog'un Çin'deki Vizyon Tarihi, Corona Virüsü Sebebiyle Ertelendi Fire Pro Wrestling World DLC'si ‘Fighting Road: Champion Road Beyond’ Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Master of Magic
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız