Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Next Fest Başladı: Binlerce Demoya Ücretsiz Erişebiliyorsunuz

 
 
Valve tarafından kullanıcılara sunulan ve oyuncuların uğrak noktası olan Steam platformunda dönem dönem gerçekleştirilen Steam Next Fest demo etkinliğinin yeni sürümü başladı. 14 Ekim yani bugün itibarıyla başlayan etkinlik, 21 Ekim Türkiye saati ile 20:00'de sona erecek.
 
Steam Next Fest'te dilediğiniz demoyu yükleyip oynayabilirsiniz
 
 
 
Steam Next Fest etkinliği kapsamında binlerce oyunun demo sürümüne ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabiliyorsunuz. Demoların yanı sıra onlarca canlı yayın içerikleri yer alıyor ve oyuncularla geliştiriciler etkileşim içerisinde girebiliyor. Bununla beraber kullanıcılar, geliştiricilerle gelecek oyunlar hakkında sohbet etme şansına kavuşuyor.
 
Bir oyunun demosunu oynamak istiyorsanız, o oyunun sayfasına geçiş yapabilir ve oynanabilir bir demo sürümü için belirtilen butona tıklayabilirsiniz. Bununla beraber oynadığınız demo sürümünü beğendiyseniz istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Dolayısıyla bu tarz etkinlikler, kullanıcıların yeni oyunları keşfetmeleri için güzel bir zaman.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Xbox Partner Preview Sunumu Duyuruldu: Ne Zaman ve Nasıl İzlenir?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız