Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption Remaster PC İle PS5 Grafik Karşılaştırması

 
 
Rockstar Games tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan Red Dead Redemption Remaster'ın PC sürümü oyuncular tarafından heyecanla karşılandı. Ancak birçok oyuncu teknik geliştirme kapsamında herhangi bir yeniliğin olmadığını belirtti. Bu detayların ardından YouTube platformunda içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan Cycu1, oyunun PC ve PlayStation 5 sürümünü karşılaştırdı.
 
Red Dead Redemption Remaster PC'de ne yenilikler var?
 
 
 
Red Dead Redemption Remaster'ın PC ve PS5 sürümleri arasında hangi farkların olduğunu ortaya çıkaran bir video yayınlandı. Bu videoya bakacak olursak, iki sürüm arasındaki görsel iyileştirmeleri doğrudan gözlemleyebiliyoruz. Karşılaştırma yaparken iki sürüm içerisinde de aynı sahneler kullanıldı. PC görüntüleri, yakın zamanda yayınlanan fragmandan alınmış durumda.
 
Videoya geçecek olursak, renk derecelendirilmesinin oldukça farklı olduğunu görebiliyoruz. PC sürümünde daha iyi bir aydınlatma sisteminin, gölgelerin, çizim mesafesinin ve çok daha fazlasının olduğunu doğrudan gözlemleyebiliyoruz. Ancak bu noktada PlayStation 5 sürümündeki renk derecelendirmesini tercih edebilirsiniz. Bununla dışında bazı farklar kullanıcının tercihine göre değişkenlik gösterebiliyor. Fakat genel olarak PC sürümünde daha fazla görsel gelişmenin olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Ancak tüm bu gelişmelerin yanı sıra dokuların tamamen diğer sürümlerle aynı olduğunu ve göründüğünü aktarmakta fayda var. Dolayısıyla yüksek kaliteli dokularla herhangi bir şekilde karşılaşmayacağız. Bu da oyuncuları üzen bir durum.
 
Red Dead Redemption’ın PC sürümü 29 Ekim tarihinde geliyor. Oyun şu anda 50 dolardan ön siparişlere açık durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
A Quiet Place: The Road Ahead, 8-12 Saat Uzunluğunda Olacak Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Mod Angela ve Maria Karakterlerini İyileştiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız