Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jet Set Radio Remake'ten Yeni Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
İkonik bir oyun olarak karşımıza çıkan Jet Set Radio'nun şu anda yeniden yapım sürümü geliştirilme aşamasında bulunuyor. SEGA tarafından geliştirilen bu yapım için şu anda çeşitli ekran görüntüleri internete sızdırılmış durumda ve sosyal medya üzerinden bu görüntülere kolayca ulaşabiliyorsunuz.
 
2000'li yılların Jet Set Radio'su remake sürümüne kavuşuyor
 
 
Dört farklı ekran görüntüsünün sızdırıldığı bu süreçte görsellerin oyunun erken geliştirme aşamasından olduğu belirtiliyor. Bu görsellerle birlikte oyunun haritasına, ortamına, sanat tarzına ve çok daha fazlasına bir göz atabiliyorsunuz. Erken geliştirme aşamasında olduğundan dolayı görebileceğiniz unsurlar final sürümünü temsil etmiyor. Dolayısıyla değişebileceğini de göz önünde bulundurmanızda fayda var.
 
Ortaya çıkan bu görüntülerin ardından Insider Gaming, doğrulamak amacıyla SEGA şirketine ulaşmaya çalıştı ancak herhangi bir yanıt alamadı.
 
Jet Set Radio bildiğiniz üzere ilk olarak 2000 yılında Sega Dreamcast için piyasaya sürüldü. O zamandan bu yana çeşitli platformlara geldi ve bu platformlar arasında PC, Xbox 360, PlayStation 3, PS Vita, iOS ve Android yer aldı. Bu oyun, Golden Axe, Crazy Taxi, Shinobi ve Streets of Rage gibi SEGA tarafından sunulan yeniden yapımlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun haberler 2024
Dragon Ball: The Breakers'ın 6. Sezonu 26 Haziran'da Yayınlanıyor Hakuoki: Chronicles of Wind and Blossom 1 Ağustos'ta Switch İçin Çıkış Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

26.6.2024 12:03:47

0
Sega artık tr dil desteğini bir çok oyuna veriyor. Muhtemelen bu remakeler Türkçe olacaktır.

İhsanblack02

26.6.2024 00:47:04

0
https://mynintendonews.com/2024/06/25/jet-set-radio-remake-images-development-video-have-leaked/

İhsanblack02

26.6.2024 00:44:31

0
Bu haber mi şimdi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız