Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hakuoki: Chronicles of Wind and Blossom 1 Ağustos'ta Switch İçin Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı eastasiasoft, Hakuoki:Chronicles of Wind and Blossom'un 1 Ağustos'ta Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Nintendo eShop ön siparişleri 4 Temmuz'da başlayacak ve 31 Temmuz'a kadar yüzde 10 indirimle sunulacak. Fiziksel standart ve sınırlı sürümler Play-Asia aracılığıyla edinilebilecek ve dijital sürümle aynı hafta kargoya verilecek.
 
İki oyunlu otome görsel roman koleksiyonu, yeni revize edilmiş İngilizce çevirisiyle Hakuoki: Edo Blossoms ve Hakuoki: Kyoto Winds'i içeriyor.
 
Hakuoki'nin yeniden düzenlenmiş bir derlemesi olan Hakuoki: Chronicles of Wind and Blossom'ta iki efsanevi görsel roman bir araya geliyor; her biri beğenilen Japon otome serisinin en sevilen girişleri arasında yer alan Edo Blossoms ve Hakuoki: Kyoto Winds. Oyuncular, Shinsengumi'nin yakışıklı savaşçıları tarafından çevrelenen genç kahraman Chizuru rolünü üstleniyorlar. Savaş devam ederken kim galip gelecek ve Chizuru'nun kalbini kim ele geçirecek?
 
Romantik senaryolarda gezinirken ve Japon tarihinden ilham alan, ara sahneler ve tutkulu diyalog sekanslarıyla hayata geçirilen olaylara tanık olurken, feodalizmin politik ve kişilerarası dramını kucaklayın. Serinin uzun süredir hayranları tarafından tanınan ve yeni oyuncular için bağımsız bir başlangıç ??noktası görevi gören her iki destansı görsel romandaki birden fazla hikaye rotasını keşfedin.
 
Oynanış Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hakuoki: Chronicles of Wind and Blossom Switch macera görsel roman eastasiasoft
Jet Set Radio Remake'ten Yeni Ekran Görüntüleri Sızdırıldı Riviera: The Promised Land'in PC için Remaster Versiyonu 17 Temmuz'da Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız