Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor!

 
 
Assassin's Creed, Far Cry ve daha birçok önemli seriyle öne çıkan Ubisoft ekibi, hayranlarını heyecanlandıracak çeşitli açıklamalarda bulundu. Şirketin CEO'su Yves Guillemot, Ubisoft Blog'da yayınlanan bir röportajda, birden fazla Assassin's Creed remake projesinin yolda olduğunu açıkladı. Bu da ikonik ve çok sevilen oyunların yeniden yapım sürümlerinin bizlere sunulacağının göstergesi.
 
Büyük ve küçük çaplı Assassin’s Creed oyunları da yolda
 
 
 
Guillemot sadece bu açıklamalarla kalmadı şunları da ekledi: "Hayranlar artık eski ama sevilen oyunları tekrar deneme fırsatına sahip olacak ve bu kapsamda bazı yeniden yapım sürümleri ile karşınıza çıkmaya hazırlanıyoruz. Eski Assassin's Creed oyunlarımız arasında son derece zengin dünyaların bulunduğunu aktarabiliyoruz."
 
Guillemot ayrıca oyuncuların ileride benzer çeşitlilikte Assassin's Creed oyunları beklemeye devam edebileceklerini söyledi. Bu doğrultuda, serinin diğer oyunlarına göre küçük kapsamlı Assassin's Creed Mirage'a ve çok daha büyük Assassin's Creed Shadows'a çeşitli göndermelerde bulundu. Dolayısıyla ilerleyen süreçte küçük ve büyük kapsamlı seri oyunları görebileceğiz.
 
Öte yandan serinin en yeni oyunu ve feodal Japonya'da geçecek olan Assassin's Creed Shadows, 15 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PC sürümü Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden elde edilebilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.6.2024 12:31:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Bi senin yorumuna bakıyorum bi gidip steamde son derece olumlu almış ona bakıyorum Yahu siz ingiltere kraliyet ailesinden falan mı gelmesiniz ? Nedir bu hicbiseyi beğenmeme lüksü?
sakin ; https://www.youtube.com/watch?v=83BhJAZrXrc

JaReD22

29.6.2024 15:52:35

0
Bi senin yorumuna bakıyorum bi gidip steamde son derece olumlu almış ona bakıyorum Yahu siz ingiltere kraliyet ailesinden falan mı gelmesiniz ? Nedir bu hicbiseyi beğenmeme lüksü?

JaReD22

29.6.2024 15:51:04

0
Adamlar mükemmel ötesi remake yapıyor daha ne yapacaklar

BSC Misafiri

29.6.2024 13:36:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Capcom'un re3 hariç 2 ve 4 muhteşemdi. Ne gibi kütüklük vardı düşünüyorum bulamıyorum. Dead Space remake'te mesela çok çok iyiydi.
4 muhteşem falan değildi. ilk oyundaki atmosfer mahvedilmişti

lextor

29.6.2024 12:01:38

0
Capcom'un re3 hariç 2 ve 4 muhteşemdi. Ne gibi kütüklük vardı düşünüyorum bulamıyorum. Dead Space remake'te mesela çok çok iyiydi.

lextor

29.6.2024 11:58:00

0
Ubisoft Türkçe desteği verir umarım. Seriden popülizm sebebiyle ölümüne nefret ediyorum fakat dil desteği verilirse bende bir şans veririm.

İhsanblack02

29.6.2024 01:35:51

0
Next gen kudüs efsane bir açık dünya sunabilir. Tabi sadece basit bir remake yapmazlarsa. Capcom övülüyor ama re remakeler ana oyun gibi kütük oynanışa ve animasyonlara sahip. Remake demek bu değildir bence. Ha satmasını seviyorum eski oyunların çünkü şimdikilere oranla daha kaliteliler

BSC Misafiri

29.6.2024 01:17:12

0
İlk oyunun içine etmelerini bekliyorum. bol bol loot yapmalı craft yapmalı, karakter geliştirmeli modern bir rezil ac oyunu haline getirirler muhtemelen.

BSC Misafiri

28.6.2024 21:38:50

0
Alamut kalesi,altair yeniden yorumlanlanmalıydı zaten.gerçek bir suikast oyunu olur umarım,gerçi ubisofttan beklentim yok ya neyse.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız