Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Farming Simulator 25 Duyuruldu: Ön Siparişler Açıldı

 
 
GIANTS Software simülasyon çiftçilik oyunu Farming Simulator 25'i resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun 12 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PC (SteamEpic Games Store) ve Mac için piyasaya sürülecek.
 
Yenilenmiş mekaniklerle ve Türkçe dil desteğiyle geliyor 
 
 
 
Serinin en yeni sürümünde genişletilmiş oynanış mekanikleri, yeni mahsuller, hayvanlar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Sanal çiftlik kurmak isteyenlere hitap eden bu oyunda Doğu Asya manzaralarına doğru adım atabiliyor ve bol miktarda açık alana sahip Kuzey Amerika ortamına da geçiş yapabiliyoruz. Göllerin, nehirlerin, yeşil tarlaların ve çok daha fazlasının yer aldığı yapımda rahatlatıcı bir deneyim bizleri bekliyor.
 
Tek başınıza veya çok oyunculu bir şekilde arkadaşlarınızla beraber işbirliği modu içerisinde oynayabileceğiniz yapımda 20'den fazla ürün arasından seçim yapabiliyor ve bunları yetiştirebiliyorsunuz. Yeni teknoloji yükseltmeleri ile yaptığınız hamlelerin dünyaya yansımasıyla ve yenilenmiş fizik özellikleri ile beraber oyun, hayranların dikkatini çekmeye hazırlanıyor.
 
Farming Simulator 25 şu anda ön siparişleri açık durumda. Türkiye fiyatlarına bakacak olursak:
 
- Epic Games Store: 699?
- Microsoft Store: 135?
- Xbox: 240?
- PlayStation: 1.499? 
 
Son olarak oyun Türkçe dil desteğine sahip olacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
ESL Pro Lig Sezon 20'de Gruplar Belli Oldu! Disney Epic Mickey: Rebrushed Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız