Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
Çıkışı ile beraber oldukça sevilen ve şu anda yeniden yapım sürümü ile karşı karşıya kaldığımız Until Dawn için yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yeni görüntüler oyundan 3 saatlik oynanış içeriğini bizlere sunuyor.
 
Until Dawn Remake orijinal PS4 sürümüne dayanıyor
 
 
 
Until Dawn remake, bildiğiniz üzere 4 Ekim tarihinde yani yarın itibarıyla piyasaya sürülecek. PlayStation 5 ve PC platformuna gelmeden önce sızdırılan bu görüntüler elbette sürpriz bozuyor. Bu görüntüleri içeren videoyu herhangi bir şekilde sizlere sunmamayı tercih ediyor ve beklemenizi tavsiye ediyoruz.
 
Ballistic Moon ekibi tarafından geliştirilen bu yapım, 2015 yılında PlayStation 4 için piyasaya sürülen orijinal oyuna dayanıyor. Ballistic Moon stüdyosu, Until Dawn oyununun orijinal geliştiricisi Supermassive Games'te birlikte çalışan Duncan Kershaw, Neil McEwan ve Chris Lamb tarafından kuruldu.
 
Öte yandan yeni bir film uyarlaması da geliyor. Filmin çekimlerine Ağustos ayında başlandı ve yönetmen koltuğunda Lights Out, Annabelle: Creation ve Shazam yönetmeni David F. Sandberg yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız