Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor

 
 
Polyphony GT stüdyosu tarafından geliştirilen yarış oyunu Gran Turismo 7 için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yepyeni bir yama sayesinde oyuna 3 farklı araç eklenmiş durumda.
 
Gran Turismo 7 için yeni etkinlikler de mevcut
 
 
 
Gran Turismo 7 için yayınlanan yeni güncelleme detaylarına bakacak olursak, Japon üreticilerden 3 yeni arabanın oyuna eklendiğini aktarabiliyoruz. Bu araçlar arasında Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR GSR '04, Nissan GT-R Premium Edition T-Spec '24 ve Toyota Hiace Van DX '16 yer alıyor. Aynı zamanda oyun için yeni bir fragman yayınlanmış durumda. Bu fragmana da haberimizin en altından göz atabilirsiniz.
 
Güncelleme sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyunda yer alan kafeye yeni bir ekstra menü dahil oluyor. Ayrıca oyunda bulunan etkinliklere bir yenisi daha ekleniyor ve bu sayede daha farklı yarışlara adım atabiliyorsunuz. Etkinlik detaylarına oyun içerisinden göz atabilirsiniz.
 
Gran Turismo 7 şu anda PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları için mevcut durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız