Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War: E-Day Fragmanı Gerçek Zamanlı Görüntülerden Oluşmuyordu

 
 
Geçtiğimiz hafta Microsoft tarafından gerçekleştirilen Xbox sunumunda birçok oyun duyuruldu ve bu oyunlar arasında Gears of War: E-Day dikkatleri bir hayli üzerine çekti. Serinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapım için yayınlanan fragmanda, görüntülerin gerçek zamanlı olarak oluşturulmadığı aktarılıyor.
 
Fragmanda oyun içi modeller kullanıldı
 
 
 
The Coalition'dan bir sözcü GameSpot'a verdiği bir demeçte Gears of War: E-Day fragmanının gerçek zamanlı olarak oluşturulmadığını belirtti. Videoda her ne kadar oyun için modeller, dokular ve ortamlar kullanılsa da görüntülerin gerçek zamanlı oluşturulmadığı vurgulandı.
 
The Coalition, Blur Studios ve GNet işbirliğiyle geliştirilen fragmanda, oyun için modeller, dokular ve ortamlar Unreal Engine 5 oyun motoru üzerine kaydedilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yani tüm bu unsurlar gerçek zamanlı olarak işlenmiyor. Başka bir deyişle fragmanda gördüğümüz detaylar önceden oluşturulmuş görüntülerden ibaret.
 
Bu tarz videolar genelde CG olarak nitelendiriliyor. Haberimizde bahsettiğimiz duruma benzer bir örnek verecek olursak ilk Crysis oyunu diyebiliriz. Bu oyunun fragmanı CRYENGINE motoru üzerinde yapılmıştı ve gerçekten de inanılmaz fizik efektlerini bizlere sunuyordu. Önceden oluşturulmuş bir video olduğundan dolayı tamamen hatasız ve pürüzsüz görünüyordu. Gerçek zamanlı olarak işlendiğinde ise görüntüler 1-4 FPS arasında değişiyordu. Yani temelde herhangi bir gerçekçiliği bulunmuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Prince of Persia: The Lost Crown Steam Platformuna Geliyor Bilim Kurgu Temalı Rol Yapma Oyunu Exodus'tan Yeni Fragman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.6.2024 10:52:01

+1
Allah aşkına şu adama bandana takmayın ya, bandanasız fevkalade yakışıklı adam bandanayı takınca karizması yüzde 87 azalıyor ciddiye alamıyorum.

BSC Misafiri

15.6.2024 20:09:56

0
Köklere dönmekten ziyade yeni bir soluk lazım gears serisine. 5 seride de aynı iki üç silah var ne bir geliştirme var ne bir gizli item alma var. Hep aynı şeylerle oyun bitiyor. Hep aynı pompalıyı ve testereli tüfeği görmekten midem bulandı 5 oyundur. Onun yerine silah geliştirmeleri, karakterlere özel güçler ve geliştirilmiş yakın dövüş sistemleri ile (belki de yakın dövüş silahları) ve de özellikle şu Amerikan güreşi kılıklı hayvan gibi adamlar yerine daha sade görünümlü adamlar ile çok güzel bir oyun olur. Potansiyel,dünya ve hikaye efsane ama sunum berbat.

sh4dy_081991

15.6.2024 16:19:22

0
Unreal Engine 5 motoruyla geliştirilip kötü grafiklere sahip olan bir oyun şimdiye kadar görmedim o yüzden grafik bu oyunda en son şüphe edeceğim şey olur. İlk Geow üçlemesi gibi olsun yeter son 2 oyunda iyiydi ama ilk üç oyunun tadı yoktu. Bunda köklere dönüş olacak deniyor ama hadi bakalım. Her türlü seviyorum bu seriyi.

BSC Misafiri

15.6.2024 10:34:15

0
Birisinin gercek yeni nesli baslatmasi gerekiyordu,Ms masaya yumurugu vurdu ve baslatti.Sony simdi sıkıyorsa crossgen cikaetsin oyunlarini gorelim.

kabus2224

15.6.2024 01:26:36

0
Fark etmez UE5 ile çok şahane görünen bir geow oyunu olacaktır. Yeter ki oyunun kendisi de sürükleyici olsun, grafiklerden hiç şüphem yok daha şimdiden. Hellblade 2 de mesela UE5 ile yapıldı gördüğüm en iyi oyun içi grafiklere sahip.

JaReD22

15.6.2024 00:14:54

0
Bknz. Ubisoft bu işi çok güzel yapıyor

aterikasedi

14.6.2024 21:21:21

0
Crysis : - Ben ne alaka aq.

BSC Misafiri

14.6.2024 21:04:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Abi adamlar oyuncuyu aptal yerine koymasında gerisi ö.değil.Havalı bir gameplay yayınlayıp dolandırma teşebbüsünde bulunan firmalar hiç az değil.
misal "sony ps3" tanıtım videoları

BSC Misafiri

14.6.2024 19:55:55

0
Abi adamlar oyuncuyu aptal yerine koymasında gerisi ö.değil.Havalı bir gameplay yayınlayıp dolandırma teşebbüsünde bulunan firmalar hiç az değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız