Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom Duyuruldu

 
Nintendo, The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom'u resmi olarak Switch konsolları için duyurdu. Açıklanan bilgilere göre serinin yeni oyunu 26 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek ve oyunculara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.
 
Serinin yeni macerasına adım atabileceğiz
 
 
The Legend of Zelda serisinin yepyeni hikayesinde Hyrule krallığını kurtarmak Zelda'ya güvenecek ve onun bilgeliğiyle zorlukların üstesinden gelebileceğiz. Hyrule halkı, ortaya çıkan garip yarıklar tarafından ele geçirilecek ve biz de onları kurtarmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalacağız.
 
Gizemli peri Tri ile takım kurabileceğimiz ve Tri Rod'un gücünü kullanarak çevrede bulunan şeylerin taklitlerini oluşturabileceğimiz oyunda dikkat çekici bulmacaları çözebilecek ve aynı zamanda düşmanları yenmek için istediğimiz zaman yeteneklerimizi kullanabileceğiz. Yeni yüksekliklere ulaşmak için su bloklarını oluşturabilecek, eski yataklardan köprüler yapabilecek, düşmanlara taş atabilecek veya kendi yöntemimizle beraber zorlukların üstesinden gelmeye başlayabileceğiz.
 
Farklı kombinasyonlarla beraber ilerleyebileceğimiz ve yanımızda savaşmaları için çeşitli canavarlar çağırabileceğimiz oyunda Hyrule'u kurtarma görevinde Zelda'ya katılacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
ESL Pro Lig Sezon 20'de Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! Super Mario Party Jamboree Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız