Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor

 
 
Gameloft stüdyosu, HarperCollins Productions ve Netflix Games işbirliği kapsamında bulmaca macera oyunu Carmen Sandiego’nun reboot sürümünü resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam), iOS ve Android için piyasaya sürülecek.
 
Carmen Sandiego ile hırsızlık dünyasına adım atabiliyorsunuz
 
 
 
Carmen Sandiego dikkat çekici karakter tasarımı ile ve bulmaca macera içerikleriyle beraber ilk olarak 2025'in ilk çeyreğinde Netflix aracılığıyla iOS ve Android için çıkışını gerçekleştirecek. Ardından aynı çeyrekte Netflix abonesi olmayanlar için iOS ve Android dahil diğer platformlar için piyasaya sürülecek.
 
Carmen Sandiego, Carmen'in kötü VILE'ı yenmek için casusluk ve yüksek teknolojili araçlar kullandığı bir hikaye odaklanıyor. İkonik süper hırsız bir karakter olarak karşımıza çıkan Carmen, bu sefer sizin yardımınıza ihtiyaç duyuyor. Kırmızı şapkasını takıp casusluk dünyasında gezinebiliyor, yüksek teknoloji ile araçlar kullanabiliyor ve nihayetinde VILE'ı yakalamak için türlü hamleler gerçekleştirebiliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız