Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor

 
 
Bandai Namco, CyberConnect2 tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Naruto: Ultimate Ninja Storm'u 25 Eylül'de App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için yayınlanacağını duyurdu.
 
Naruto: Ultimate Ninja Storm serisinin ilk oyunu olan oyun, ilk olarak Kasım 2008'de PlayStation 3 için piyasaya sürüldü ve o zamandan beri PlayStation 4, Xbox One , Switch ve PC'ye taşındı.
 
3D rekabetçi aksiyon dolu bir Naruto oyunu! Naruto: Ultimate Ninja Storm  sonunda akıllı telefonlara geliyor! Naruto'nun çocukluğunun hikayelerini ve savaşlarını güzel grafiklerle deneyimleyin! Naruto'nun çocukluğundan kalma hikayeleri ve ünlü savaşları yeniden yaşayın! Gizli Yaprak Köyü'nde özgürce dolaşabilir, görevler ve mini oyunlar üstlenebilirsiniz!
 
Serbest Savaş Modunda, Naruto'nun çocukluğundan 25 benzersiz karakter ve 10 destek karakteri arasından seçim yapabilir, çeşitli güçlü ninjutsu eylemlerinin ve savaşlarının tadını çıkarabilirsiniz!
 
Ninjutsu, ultimate jutsu ve diğer eylemleri tek dokunuşla kolayca etkinleştirin! Seriyi ilk kez oynayanlar bile oyunun tadını güvenle çıkarabilir! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Naruto: Ultimate Ninja Storm iOS Android aksiyon Bandai Namco CyberConnect2
CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu

KristalTürk

21.9.2024 20:46:25

0
Port ile özgün oyun farklıdır. Mobil oyun mobil için sıfırdan tasarlanmış olmalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız