Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayımcı SEGA ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii'yi PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Microsoft Store) için duyurdu. 28 Şubat 2025'te dünya çapında piyasaya sürülecek.
 
Hafızasını kaybeden ve kendini açık denizlerde bir korsan olarak baştan yaratan Goro Majima'nın çelik burunlu ayakkabılarını bağla ve yeni bir efsanenin doğuşuna hazırlan.

Yakuza olarak geçirdiği günlerin ardından şimdileri korsan hayatı süren bir kaptan ve tayfasıyla yitik hatıraların ve efsanevi bir hazinenin peşinde hem karada hem denizde nefes kesen çarpışmalara gireceğin modern bir korsan macerasına atıl.
 
Zamanın meşhur yakuzası Goro Majima, kendini beklenmedik bir şekilde Pasifik'in uzak adalarından birinde bir gemi enkazında bulur. Adını bile hatırlayamayan Majima, hayatını kurtaran Noah ile yitik hatıralarına dair ipuçları aramak için yelken açar. Ekip kısa bir süre içinde kendini efsanevi bir hazine için azılı suçlularla, modern korsanlarla ve diğer serserilerle mücadele ederken bulur.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii SEGA Ryu Ga Gotoku Studio PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One PC
Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız