Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox, Gamescom 2024 Fuarına Katılacağını Açıkladı

 
 
Her yıl düzenlenen Gamescom oyun fuarının 2024 sürümü için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Microsoft'un oyun bölümü Xbox, bu yılki etkinliğe katılacaklarını açıklayan bir gönderi yayınlıyor.
 
Xbox yıla damgasını vurmak istiyor
 
 
 
Twitter platformunda yayınlanan yeni bir gönderiye göre Xbox, Gamescom 2024 fuarına katılacağını belirtiyor ve aynı zamanda şimdiye kadarki en büyük standa sahip olacaklarını doğruluyor. Fuar kapsamında sunulacak oyunların da bir listesini açıklayan ekip, bu yıldaki etkinliğe damga vurmayı hedefliyor. Oyunlar arasında şunlar yer alıyor:
 
- Age of Mythology: Retold
- Avowed
- Ara: History Untold
- Diablo IV: Vessel of Hatred
- Diablo Immortal
- The Elder Scrolls Online
- Fallout 76
- Towerborne
- World of Warcraft: The War Within 
 
Öte yandan PlayStation markasının sahibi Sony, bu yılki fuarı es geçecek. Bildiğiniz üzere şirket son yıllarda kendi dijital etkinliğini düzenliyor ve herhangi bir fiziksel fuara katılım sağlamıyor. En son 2019 yılında Covid salgını öncesinde Gamescom etkinliğine katılmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Xbox, İptal Edilen Redfall DLC'sini Satın Alanlara İade Yapıyor Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TncyKrmn

23.6.2024 11:04:25

0
Fuar tadında değil fuarın "ta kendisiydi" zaten. Kaldı ki iptal edilme sebebini bilmemek cahillik olur. Hem oyunların maliyetleri hem de bu tarz etkinliklere katılma çok yüksek maliyet gerektirdiğinden firmalar Dijital ortama çektiler. Neredeyse yok denecek kadar bir maliyetle işlerini gayet güzel yapıyorlar. Tabi ki fiziksel oyunların günümüzde kaybolmaya başlamasıyla , fuarlarında bitmesi cidden üzücü. Şükür hem fiziksel oyunları hem de fiziksel fuarları görebildik. Gelecek kuşak cidden bazı şeylerin tadını alamadan yetişecek..

BSC Misafiri

23.6.2024 10:38:17

0
Madem buna katılacaktınız E3'ü niye mahvettiniz.Fuar tadındaydı

Funder

22.6.2024 17:53:49

0
Bilmeyen varsa ; Avowed için third person seçeneği de olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız