Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman

 
 
Halo serisinin hayranlarının dikkatine. Şu anda seriyi temel alan yeni bir proje bulunuyor. Eski Halo: Infinite geliştiricisi Kaleb Nekumanesh tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlayacağı proje detaylarını bizlerle paylaştı ve oyundan çeşitli görüntüler sosyal medya platformlarında yayınlandı.
 
Mona Lisa'nın gizemlerini öğrenebileceğimiz bir yapım
 
 
 
Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen hayran yapımı bu proje oynaması ücretsiz olacak. Yakın zamanda piyasaya sürülmeyi bekleyen bu deneyim ücretsiz olacağından dolayı elbette beklentilerinizi dengede tutmakta fayda var. Bu yapım içerisinde oyuncular Alpha Halo'ya dönecek ve bir sel salgınından kurtulmaya çalışırken Mona Lisa'nın gizemlerini öğrenmeye çalışacak.
 
Tahmin edilene göre projede sadece oyuncuların keşfedebileceği Mona Lisa gemisi yer alacak. Bu nedenle herhangi bir gezegen ortamı veya ekstra içerikleri beklememekte fayda var. Oyunda keşif unsurları ön planda olacak ve ayrıca sel dinamiklerinin etkin bir şekilde gösterileceğini aktarabiliriz.
 
Öte yandan oyunun fragmanına bakacak olursak seriden doğrudan etkilendiğini görebilir ve hayranlar için gayet güzel bir yapıyı içereceğini söyleyebiliriz. Son olarak bu projenin ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir detay bulunmuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Xbox, Gamescom 2024 Fuarına Katılacağını Açıkladı PlayStation Portal İçin Sistem Güncellemesi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız