Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı

 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyun serisi Watch Dogs'u temel alan filmin geliştirilmesi tamamlandı. Özellikle oyunların evrenlerinin bir film olarak uyarlaması uzun sürüyordu. Ancak bu filmin çalışmaları oldukça kısa sürede tamamlandı.
 
Filmin çekimleri iki aydan biraz daha fazla sürdü
 
 
 
Canlı aksiyon filmi Watch Dogs'un geliştirilmesi Mart ayında ve çekimlerin ise Temmuz ayında başladığı bildirildi. Geldiğimiz noktada ise çekimlerin tamamlandığı aktarıldı. Ubisoft tarafından yayınlanan Twitter gönderisinde filmin çekimlerinin iki aydan biraz daha fazla sürdüğü ortaya çıktı.
 
Daha önce doğrulandığı gibi filmin başrollerinde Sophie Wilde (Talk to Me) ve Tom Blyth (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) yer alıyor. Aynı zamanda senaryo Christie LeBlanc (Oxygen) tarafından yazılmış durumda ve yönetmen koltuğunu ise Mathieu Turi üstleniyor. Turi ayrıca Asobo Studio'nun A Plague Tale: Innocence'ına dayanan bir filmi yönetmeye hazırlanıyor.
 
Geldiğimiz noktada Watch Dogs filminin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun firmalar oyunlar 2024
T1, League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda! Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız