Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yönetmen Ayrıldı, BioShock'un Filmi Askıda


   Takipçilerimizin özellikle 28 Weeks Later - 28 Hafta Sonra filmiyle tanıdıklarını Juan Carlos Fresnadillo, yaptığı açıklamada projeye artık devam etmeyeceğini ve farklı işlere yöneleceğini duyurdu.
 
    Filmin vaziyeti hakkında açıklama yapan Fresnadillo; "Şu anda yapılan hiçbir şey yok. Stüdyo ve video oyun şirketinin, bütçe ve filmin derecelendirmesi konusunda bir anlaşmaya varmaları gerekiyor." dedi.
 
   Film uyarlaması 2008 yılından bu yana yapım aşamasında olan ve o zamandan beridir sancılı bir yapım sürecinde olan BioShock için yapımcı Universal Studios, 2009 nisanında 160 milyon $ bir bütçe ayırdığını açıklamıştı. Film ile ilgili olarak yapımcıların ve oyun stüdyosunun anlaşamadığı bir diğer konu ise, BioShock uyarlamasının derecelendirme grubu.
 
   Bildiğiniz gibi BioShock ilerleyişinde vücudumuza ilaç enjekte etme ve Little Sister karakterleriyle olan etkileşimimiz söz konusu. Universal Studios, film uyarlamasının PG-13 sınıfında yani  13 yaş ve üzeri derecelendirilecek şekilde yapılmasını isterken;  yapımcı koltuğundaki Gore Verbinksi, bunun hikayenin ve oyunun yapısına aykırı olacağını ve içeriğin sadece yetişkinlere uygun, yani R sınıfında  hazırlanabileceğini savunuyor. Bakalım sonuçta nasıl bir filmle karşılaşacağız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps bioshock movie bioshock film film uyarlaması
İngiltere'de FIFA Street Liderliği Sürüyor Darksiders 2, Wii U'da Aynı Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S.P.E.C.I.A.L.

26.3.2012 15:25:33

0
Bu haber 1 yıllık falan.. neyse önemi yok. R şart filme. Ben artık ne düşüneceğimi bilmiyorum 2008'den beri filmi bekliyorum tüm aksamaları takip ettim. ama hala bildiğim hiçbir gelişme yok, ne beklemek gerek bilmiyorum. olumlu bakmak çok zor.. HL3/EP3 vakasından farkı kalmadı.

senseman62

26.3.2012 14:38:04

0
bu oyunun filminin üzerinde bi cenabetlik var galiba...yıllardır sürekli engel çıkıyor ayrıca PG-13 olacaksa hiç olmasın daha iyi...prince of persia çekildiği zaman çok sevinmiştim...oda fos çıktı

alito

26.3.2012 12:19:15

0
PG-13 Bioshock 'u batırır, DOOM 'un filminden hiçbir farkı kalmaz.

fatality1907

26.3.2012 12:05:26

0
bioshock atmosforinde bir filim olsa gerçekten süper olur.

aykut291

26.3.2012 11:51:38

0
İyi olmuş PG-13 sınıfında yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi güzelim Oyunu saçmasapan alakasız birşeye çevirmenin hiç mantığı yok.Süper bu şekilde kalsın!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız